halloweenfest.

image723


Till helgen blir det då halloweenfest för hela slanten. Tänker inte lägga ner energinågot annat. Så imorgon blir det att köpa en svart klänning och ett par svarta änglavingar (om det finns någonstans), för jag ska vara en ärkeängel (självklart är det maskerad). image724 Frågan är bara var man ska hitta detta och hur dyrt det blir. Får försöka hitta något budget altenativ.

Sen ska jag och Maria försöka hitta några tillbehör i alla fall. Vi får se vad det blir. Någon som har några bra tips? Hur kan man spöka ut lägenheten för en billig slant? Typ torr-is (eller vad det heter), var får man tag på det? Någon som vet något bra sett att göra spindelnät?

Så morgondagens planer:
- Morgonsim
- Vattengymnastik
- Stan för att hitta massa grejer
- Köra syrran till frissan
- Hem och ha myskväll med Krister

top model sthlm.

image722

Tvärflippade förbi Top Model Sthlm i pausen och såg lite av slutet. Jag stör mig verkligen Vendela! Hon är så onödigt elak, "du ser ut som en tung ko", hur snällt är det? Bara onödigt. Sen att hon försöker vara exakt som Tyra Banks men misslyckas totalt är störande som helst. Top Model finns i massor av länder, Vendela borde göra programmet på sitt eget sett istället för att klona Tyra Banks ord och översätta dem till svenska. 

Nej, tacka vet jag Americas Next Top Model. Tyra kan konsten att ge kritik på ett bra sett.


träning, träning, träning.

Jag har blivit lat på senare tiden, ja(!) det är faktiskt sant. Men idag tar jag mig fan i kragen och käkar skinksallad till middag och har just varit och simmat 30 min. Jag vet, det är inte så länge, men motionssimmet är bara den stunden idag. Jag är nöjd så länge jag gjort någonting kreativt i  alla fall.

Nu blir de mat! Tjao

image721

Dagens Nemi.

image720

lovestory.

I'm a sucker for lovestories.
Såg just Elisabethtown för första gången. En skum men helt underbar kärlekshistoria måste jag säga.

Men nu börjar mitt favoritprogram i hela världen!
Så bänka er framför tv:n och slå på kanal 5!

image719

sova time.

Nu har jag och Linda suttit och nött datorn nog, nu ska den stackarn få sova lite. Själv känns de som att min rygg ska gå av på mitten. Våran datorstol är KASS!

Skulle ha haft städa också, men det får bli morgondagens projekt.
Nu ska jag lösa korsord!

Gonatt!

ps. är sugen på en muffins, därav bilden! :P

image718

Dagens Nemi.

image717

2-års dagen.

Först fick jag inte veta var vi va på väg, så vi åkte mot Umeå. När vi hade kommit ganska nära så hör vi på radion: "Varningsmeddelande i Västerbottens kommun. En personbil står i korsningen mellan E4:an och E12:an med en läkande asitylenflaska. Det är sprängningsrisk så korsningen är avstängd". JIPPI! Hela Umeå fullt med bilar som står still. Efter mycket trångel på småvägar och annat så tog vi oss tillslut genom efter si sådär 30-40 min.

Väl igenom så fick jag veta att vi skulle till Ö-vik och bada på Paradisbadet. Jag älskar sånna där vattenparker så gissa om jag blev glad. Hade aldrig varit där förr heller så.
Mycke bus, skrik och skratt senare var det dags att åka därifrån. Måste nämna att Krister hade lyckats tappa nyckeln så han fick knipsa sitt lås -haha-, klantis.

  
  


Sen åkte vi tillbaka till Umeå igen och då fick jag veta att vi skulle bo på ett härligt image711 hotell över natten. Liiiite nice. Så vi käkade VÄRLDENS underbaraste middag uppe på rummet. Grillspett med 4 olika sorters kött på och 3 olika dipsåser med klyftpotatis. MUMMA!

Efter middagen blev det en helkväll med massor av mys på rummet med en öl var och massor av roliga filmer. Måste säga att det var helt fantastiskt mysigt. Hotellrummet va fint och sällskapet va ju det bästa man kunde få.
 
Förresten hade hotellrummet typ världens STÖRSTA duschmunstycke -hehe-.

   

Nästa morgon skulle vi hem igen. Självklart hade vi en p-bot på bilen. Lyckat.
Lite missöden och mycket var helt perfekt, en bra helg skulle jag säga.

Tack min älskling för att du är så underbar!
Älskar dig! image716


latis.

image704

Jag har som ni kanske märkt inte skrivit på ett tag, men jag har Linda och Krister är hemma. Alltså inte mycket tid för datorn. Skriver imorgon, nu ska jag sova.

Gonatt!!

förlåt.

Sorry att jag inte berättat om 2-års dagen ännu, men de blev krogen igår och jag hann helt enkelt inte. Så det här inlägget går i bakishuvudet tecken. Har skitont i skallen, "stackars" mig. Sitter hos Maria och Micke i Skelleftehamn och ser på lite Grey's Anatomy repris.

Lovar att jag ska göra skriva om allt och lägga ut bilderna när jag kommer hem ikväll vid typ 21. Då kommer alla bilder att läggas ut på bilddagboken också.

Kika in lite senare!
puss puss

hemma igen.

Krister tog ju med mig på ett hemligt ställe till vår 2års dag. Nu är vi i alla fall hemma och jag är lite trött. Ska lägga in lite bilder och berätta lite senare.

puss puss

egotripp.

Hitta lite bilder från förr. Tänkte göra en liten "Mli genom tiderna" med foton från typ 7an, 8an, 9an och gymnasiet...
Men tyvärr blir bilderna bara värre och värre. Jag va ju snygg förr image685


början---->
   
   
  Slutet

Det va bättre förr!!!
Tack och lov börjar hårt växa ut igen! image703

tatu.

image693

Jag och Karin är väl kanske inte längre kompisar, men jag är fortfarande lika kär i tatueringen hon ritade till mig. Vad tycker du om den? Och var ska jag sätta den?

Har så många ideer om vad jag ska tatuera, så jag kan inte riktigt bestämma mig. Men det ska bli en så småningom i alla fall -ler-.

Sofia ligger ju före med 3 stycken, kanske dags att ta tag i saken snart då -hehe-.


 


stora magar hysteri.

Många som ska kalva nu. Med det menar jag självklart att många ska ha barn. Känns som att jag är efter eller nått... inte för att jag tänker skaffa någon liten bajsmaskin nu i alla fall, men man är som lite småsugen. Synd bara att Krister inte är det -ler-.

Känns som alla man känner har eller ska barn. Vafan vi är ju unga än!
Iförsej är hela min släkt förvånade att jag inte fått barn än. Mina kusiner är som bäbisfabriker, det ploppar ut ungar hela tiden.Stormagen!
Inte mer än några veckor kvar tills Sandra ska få sin lilla.
Hoppas allt går bra! image685
 

friends forever.

I believe in angels,
The kind that heaven sends,
I am surrounded by angels,
But I call them friends.

image684


RSS 2.0