Gamla Mc D.

Har ju varit många spekulationer om vad som ska bli där Mc Donalds var i Ske-å. Fick just höra ett rykte om att de ska bli en djuraffär där. Undra om det är sant...hmm...

Lovat för mycket?

image222


Ludde, du har gjort min dag. Jag behöver verkligen äventyr, så varför inte köra 78 mil för att hämta dig? Hoppas du bestämmer dig för att komma, de skulle va skitkul. Ta med dig några kompisar också, sup, störda er och va glada. -haha- Fan va peppad jag blev nu! Kanske skulle vara på festen i alla fall.  Morsan ska ju till fjällen tyvärr, så jag kan inte vara där.

Aja, nu ska jag åka från jobbet. Blir att åka till min mama ikväll å käka Tacos + spela lite spel å dricka alkoholum.

Ha en trevlig fredagkväll!

After- Ski i Skellefteå

image1116
After-Ski
, låter ju skitkul!
Kanske skulle samla ihop några stycken och dra dit!
Men på en tisdag? Vem har tid att fara ut å supa då?
Ska ju tydligen vara "sportlovets sjukaste fest" så jag antar
att det är mer riktat mot dom som fortfarande får ett sportlov.
Lyckostar.... skulle inte ha något emot att vara ledig en vecka.

Jobbet går först, fast de vore ju jäkla skoj.
Aja, kanske får ta mig tid -hehe-.

Going.

image1115
Godmorgon!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till jobbet. Blä för jobb, det här va ju min lediga dag.
Skulle vilja ligga kvar i sängen och sova en timme till, men det är ju inte ett altenativ.

Ikväll ska jag nog ta mig en öl och skita i flytt och allt vad det nu heter. Kanske till och med fara på krogen eller hälsa på någon. En kväll i goda vänners sällskap skulle kanske inte vara så dumt.
Just ja, det firas ju 19-åring i Burträsk ikväll. Dit kanske man skulle fara. Scoutstugan för dom som undrar.

Ha en bra dag!

Du är mitt allt.

image1114
Jag är så rädd att allt i mitt liv ska bli rutiner. Visst, rutiner kan vara bra, men man måste göra spontana grejer också. Tur att jag har Krister som håller mig allert hela tiden. Han vill göra saker och flänga runt mest hela tiden. En frisk fläkt i en annars grå vardag. I april har vi varit tillsammans i 2,5 år. Längre än någon kunnat tro, förutom vi då. Jag har nog alltid vetat att vi skulle hålla ihop länge.

Petter till Krister: "Är du tillsammans med Mli än? Det trodde jag aldrig."

Tack Petter, det värmde. Men jag antar att man kanske inte tror att de ska hålla för alltid när man var 18 år. Jag hoppas på för alltid! Jag skulle vara halv utan dig Krister! -ler-.

UTflyttningsfesten.

image1111
UTflyttningsfesten är den 15:de Mars för alla som undrar!
Alla gamla naturbrukare SOM GÅTT UT är välkomna + några utomstående då.
Bara att ta sitt pick och pack å komma. Själv ska jag vara chafför och sedan bege mig till mamma, så det går ju höra av sig om man vill ha hämtning eller skjuts någonstans. Jobbar nämligen den 16:de. SKIT!


Är helt besatt av flyttningar, möbleringar och tapetseringar just nu. Det är typ det mitt liv kretsar runt. Det ska bli så jäkla skönt när allt det här är över och man kan börja leva igen. Då ska det bli fest av, det kan jag lova.

Ett stort förlåt till alla som jag inte hört av mig till på länge.
Kommer bli bättring! LOVAR!

Bloggdesign?

image1110
Jag vet. Jag tjatar! Men jag är så sugen på att bloggdesigna så jag skulle kunna dö!

Någon som vill ha en ny fresh design till sin blogg?
Någon som vågar?

Bra jobbat Mli!

image1108

Jag har faktiskt gjort allt jag skulle ikväll. Riktigt bra av mig!
Nu ska jag sova för de blev ingen ledig dag imorgon som planerat utan måste rycka in på jobbet istället. Ninas barn är sjuka så det är inte mycket att göra åt saken. Gör väl egentligen inte så mycket, får ju ledigt på tisdag istället.

Nää, sov gott allihopa! Ses imorgon.

Dagens Nemi.

145900-1107

Nytt liv, nya utmaningar.

image1106

Längtar redan efter förändring. Det ska bli så skönt att få lämna Boliden och bo i min gamla hemort igen. Men det kommer jag också börja med aerobics på Örjanshallen och rida på SRK igen. Har inte gjort något i den stilen på väldigt länge och börjar undra varför. Jag tycker ju det är jättekul! Jaa... hoppas det finns någon som vill börja med mig. Annars får jag väl börja själv... Lite jobbigt att inte känna någon, men de kan ju bli roligt i alla fall.

Hoppas även att jag får köpa min efterlängtade hund.

!

image1105

Lägga ut annonser på allt vi inte ska ha med till nya lägenheten.
Packa flyttlådor, med sånt vi inte behöver just nu.

Bli frisk
Hålla Krister vaken längre än till 20.00. (De gick ju bra...han sover redan i soffan)

Ny design + sjuka.

image1103
Det är nog mitt eget fel att jag blivit sjuk. Min hals har gett upp och jag känner mig inte alls bra. Tror det är all stress. Brukar som sagt nästan aldrig stressa och så har det blivit en supersmäll med massor av stress helt plötsligt. Antar att kroppen säger ifrån. Får försöka vila upp mig till på lördag då jag börjar min långa vecka med 10 arbetsdagar efter varandra.

Tänkte kurera mig med massor av te och halstabletter. Tyvärr har jag packat ner tekokarn och har inga pengar till halstabletter, så jag får klara mig utan.

Som du kanske ser så har jag gjort en ny design. Tycker faktiskt om den här, men den är inte riktigt färdig. Ska bara orka göra klart den.

Music my heart desire.

Takida (som man för övrig sett live -hehe-) med Curly Sue - SÅ OTROLIGT FIN LÅT!Nickelback - Rockstar- Underbaraste videon ever!


Skumma människa.

image1099
Jag är konstig. Det är nog det allmänna intrycket av mig i alla fall. Kan börja prata om det första som poppar upp i min skalle bara för att jag har så jäkla mycke tankar i huvudet och alldeles för bra fantasi. Men ni får väl stå ut med det. Hellre någon som pratar om lite allt möjligt än någon som inte pratar alls, right?

Tanke...

Tänk om man fick ta tull av alla som kom in i butiken. Om dom skulle bära på en typ JC kasse så skulle man få ta en sak ur deras kasse, bara för att dom skulle få komma in och handla här. Shit va mycke saker man skulle ha när man kom hem. Ganska happy man skulle bli om någon kom in med en typ Gucci kasse -haha-. Nej jag har så konstiga tankar ibland...


RSS 2.0