Mot Ammarnäs.

Linda, Elin, Amanda pappa och Marie åkte ju som bekant till Ammarnäs för 2 helger sen. Linda gjorde en lite rolig film i bilen. Pappa kan verkligen retas med Marie :P och mina kära syskon är helt störda -hehe-.
Ser roligt ut i alla fall, ångra nästan att jag inte följde med.


Kommentarer
Postat av: Majkiboy

Hej! Jo jag var kanske lite diffus på den punkten :)Men "piraterna" tycker inte att det dom gör är olagligt - tekniskt sett. Eftersom pirate bay inte har några upphovsrättskyddade filer utan endast torrentfiler så finns det inget olagligt med det dom gör. Effekten är ju ändå att dom med hjälp av pirate bay gör olagliga handlingar.Allt detta underlättar för riktiga avskum.

Att ha argument som att "branchen är efter i tekniken - därför är det ok"

är som att säga "polisen är efter med tekniken - därför är det ok att sprida barnporr"Det är väl en sån jämförelse jag borde skrivit i första hand!Hela grejen med att låta allt vara fritt och personer vara dolda gör det enklare för riktiga avskum att gömma sig.Är väl inget jag vill se i alla fall, även om de riktiga avskummen säkerligen redan är duktiga på att gömma sig på internet...Hoppas du förstod min poäng lite i alla fall!

Får ursäkta mig om jag formulerar mig dåligt.Trevlig blogg du har annars! :)

2009-04-20 @ 23:18:54
URL: http://majkiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback