Sinnessjuk!

Jag håller på att bli seriöst sinnessjuk av min gravidklåda som uppstod på min mage och fötter för några dagar sedan. Har fått medicin och köpt kylbalsam + smörjt med hudkräm, men inget hjälper. Har kliat sönder min mage helt och hållet och vet att jag kommer få fula ärr. Men vad kan man göra åt de när de kliar så man nästan gråter? Försöker sova i vantar så mycket som möjligt bara för att inte riva sönder mig.

Snälla avliva mig någon...

Kommentarer
Postat av: Elin Persson

Kämpa!!♥

Nära nu!!♥

2010-11-07 @ 17:03:22
Postat av: Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Åh, det låter skitjobbigt!

Hade typ eksem eller nåt på ena benet i våras och det kliade också så jag blev galen, inte kul!Men kämpa på, smörja och sov med vantar eller begär recept på en starkare kräm! Du är snart i mål!

2010-11-07 @ 19:01:41
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Jessica

Sådär fick jag när jag väntade Jonte..det är hemskt..det ärsom att det kliar under huden..och så gör det ont när man kliar...det började klia lite när jag väntade sebastian, då sa barnmorskan att jag skulle smörja in magen med matolja..men jag provade aldrig om det funkade då det gick över av sig självt denna gång..hoppas den lille bestämmer sig för och komma ut snart så det slutar =)

2010-11-07 @ 19:52:27
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Cia

Jag hade sådär när jag väntade alla mina barn. När jag väntade äldsta och yngsta fick jag till och med läggas in då jag inte kunnat sova på flera veckor pga klådan. Jag lider med dig.Kram// Cia

2010-11-08 @ 08:41:34
URL: http://trollmorsnaste.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Låter toppen att jagat å lagat innehåller bra recept :-) Trist med din klåda, men som tur är slipper du ju det på torsdag då du åker in på BB ;-P Kram å lycka till!

2010-11-08 @ 12:48:37
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback