Välmående litet gryn.

Bild från weheartit.com

 

Sitter och dricker en kopp varm choklad, det bästa (och godaste) sättet att bli av med halsbränna enligt mig. Eftersom mjölk (speciellt varm) neutraliserar magsyrorna så är det faktiskt ingenting jag bara hittat på :). Ska passa på nu eftersom jag måste fasta efter kl. 00.00 inför gallprovet imorgon. Åh vad jag längar... NOT.

 

Gick jättebra på ultraljudet idag. Hon tyckte kanske inte att mina utslag såg så bra ut, men inte mycket att göra åt. Bebben plaskade på i alla fall och hade det prima fint där inne med en massa fostervatten att leka i. Hon uppskattade vikten till ca 3400 g och sa att så här sent kan man se ganska exakt hur stora de är. De kunde diffa 3 hg ungefär. Låter ju bra med en normalstor bebbe :). Får väl se hur bra de stämmer. Jag såg då 10 fingrar, 10 tår och ett fint hjärtslag.

 

Men nu ska jag se lite HIMYM och försöka sova i soffan.
Längtar tills Krister kommer hem imorgon, jag behöver lite mys. Natti!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad kul att du skriver om mjölken just nu, för jag och Tobbe pratade om det igår. :) Jag nämnde att mjölk är ett gammalt knep för att kunna somna och han var helt övertygad om att jag drev med honom! Han fick minsann veta att ALLA faktiskt vet att det är så. ;)Jahapp, var har du bebisen då? ;)

2010-11-10 @ 09:57:28
URL: http://phiiaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback