Boktips.

Vet inte hur många av mina läsare som faktiskt läser böcker men jag tänkte i alla fall berätta om de böckerna jag slukat den senaste månaden. "Dyngkåt och hur helig som helst" läste jag iförsej för 2 månader sen och så har jag hunnit läsa "En shopaholic i väntans tider" där emellan också. Men den har jag redan skrivit om. Har gått lite långsamt med läsningen nu när Krister varit hemma på kvällarna. Har hellre velat mysa med honom än att läsa.

1. Dyngkåt och hur helig som helst - Jag gillade den här boken även om jag valde att inte läsa några kapitel. Det är väl fördelen när det är en krönikör som skrivit. En väldigt ärlig, humoristisk men också allvarlig bok om allt som rör vardagen och mammalivet.

 

2. Tusen gånger starkare - Hade väldigt höga förhoppningar på den här boken då den fått väldigt bra recensioner. Det första jag tänkte på var att den var skriven i lite underlig form och att det tog långt tid för den att starta. Jag förstod inte riktigt historien. Men ju mer man kom in i den destå bättre blev den. Tror den kommer göra sig bättre som film!

 

3. Decembergatans hungriga andar - Väldigt bra och ärlig bok om ätstörningar. Man blir lite rädd över hur tjejen i boken tänker och hur mycket man kan leva sig in i boken. Helt klart läsvärd!

 

4. Min typ brorsa - Härlig ungdomsroman om en kille och en tjej vars föräldrar blir kära och bestämmer att familjerna ska flytta ihop precis när det är dags att börja gymnasiet. En bok att ryckas med i och läsa ett par gånger. Dock blev jag lite irriterad på slutet som blev lite tvärt.

 

5. Vindens skugga - Boken jag håller på att läsa nu. Har kommit ungefär 300 av bokens 500 sidor och hittills är jag förtrollad. Man blir fångad från första sidan och den är svår att lägga ifrån sig. Man får välja vilka tillfällen man vill läsa för det går inte att bara läsa ett par sidor. Underbar!

 

Info om alla böcker finns på adlibris eller bokus hemsida :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback