Avig dag.

 

Har saknat min bebis idag även om jag bara var ifrån henne 5 timmar. Har haft en avig dag idag! Har just kommit hem från 4:an efter att ha druckit en välbehövlig kopp kaffe med Valle, Ulla, Åsa och Peder. Anton va så klart också med men han va inte kaffesugen ;).

 

Började dagen med en tur in till stan vid 10. Tog med mig Linda under tiden som Krister och Nessa körde till Byske för att hämta nå grejer. Nu till påsk finns det så otroligt mycket fina pastelliga saker på stan så man vill ju bara köpa allt! Fick dock inte med mig så mycket hem tack och lov. Hade ett presentkort att shoppa för och de kändes inte helt dumt.

 

Blev en rosa diskmedelspump från Cult och några ljuslyktor och ett ljus från Indiska.

(Den rutiga vaxduken ska bort bara så ni vet)

 

 

Men efter ett tag så började Linda känna sig vimmelkantig och febrig så hon fick åka till läkarn som sedan skickade henne vidare till akuten. Där blev det många långa timmar av väntan -suck-. Att det alltid ska ta så lång tid. Trodde först att det va blindtarmen, men det var det inte.  Tillslut visade det sig att hon hade feber och magsjuka kombinerat med halsfluss. Nice...

 

När jag äntligen kom mig hem rusade Krister ut genom dörren för att kunna åka till jobbet och Vanessa somnade i vagnen trots att det inte alls klaffar med hennes vanliga sovtider. Så nu ska jag sätta mig och läsa en stund. Tack för idag, slut för idag.


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fiin bild på er!

Ljusen från Indiska är bara så fina!

2011-04-07 @ 10:48:13
URL: http://liljan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback