Snälla hjälp mig någon!

Åh, här sitter jag och suger på en snus, trött som fan och jag vill typ gråta. I en veckas tid har jag inte kunnat somna. Vridit och vänt på mig timme efter timme oftast fram till 2-3 på natten. Vet inte vad jag ska ta mig till...

Har testat allt känns de som, motionerat, druckit varm mjölk, varvat ner med en bok... jaa... ikväll har jag gett upp efter 1 timmes vridande. Känns helt ovärt att ligga i sängen, som känns sjukt obekväm helt plötsligt, och bara blunda. Har inte ens några tankar som far runt i huvudet, är alldeles blank.

Någon som har några bra tips? Annars ringer jag snart till läkarn och ber om insomningstabletter trots att jag är lite rädd för sånt. Tänk om jag inte vaknar när lillan skriker! :O

Kommentarer
Postat av: Emsan

Du är inte ensam, andra natten nu. Så ska man försöka vara utvilad och skärpt på jobbet =/

2011-08-02 @ 08:56:31
Postat av: Denice Grefve

Jag är inne på ungefär halvåret nu. Det finns andra tabletter förutom insomningstabletter och sömntabletter som kan hjälpa dig att somna/sova som inte tillhör den kategorin. Det är oftast tabletter som förut var allergitabletter (man blir trött av allergitabletter, tänkte om du inte visste det). Jag äter en som heter Atarax vilket har varit perfekt nu i sommar eftersom dom är bra mot bland annat klåda (allergisk mot mygg och insekter). Så ring till läkaren och förklara ditt sömnproblem och säg det att du är rädd för sömntabletter. Det gjorde jag. Fick till en början några andra som funkade för bra (blev som en zombie dagen efter. funkar inte när jag jobbar) sa till om det och fick byta till Atarax och dom funkar bra. :) Hoppas det löser sig.

2011-08-02 @ 10:24:41
Postat av: Moa

usch usch vad jobbigt.. men vist finns det receptfria sömntabletter som inte är lika "starka" ??google det, står många intressanta saker.

2011-08-02 @ 22:24:55
URL: http://siemprealgo.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Håller med Denice. Testa ett antihistamin som man blir trött av. Jag har både testat Atarax och Tavegyl i tablettform. Jag somnade jättefort av dem, men andra påverkas inte alls. De är helt ofarliga för kroppen i övrigt. Testa när Krister är hemma så slipper du oroa dig för Vanessa. Efter någon vecka kan kroppen ha vant sig lite och man påverkas "lagom mycket" av dem har jag också hört av folk.

2011-08-03 @ 23:25:10
URL: http://ingreed.blogg.se/
Postat av: Madde

Atarax fungerade första gången, men sen gav dom ingen verkan, så lönlöst att ta dom iaf för mig

2011-08-04 @ 10:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback