Detta galna barn.

Jag är så trött just nu, känner mig inte alls som någon bra mamma. Vanessa driver mig till vansinne bitvis och så finns de stunderna då hon är underbarast i världen. Det är klättrandet och pillrandet som gör mig galen! Upp på fönsterbrädor, springa i soffan, slå på spisplattorna, klättra upp på stolar, öppna lådor, välta soffkuddar, upp på tv-bänken, slå av tvn... ja listan fortsätter för evigt. Jag får springa och jaga henne runt huset hela dagarna och jag orkar bara inte.

Sen kommer stunderna då hon myser, leker, skrattar och bara är busig. Då kan jag inte sluta pussa på henne och tycka att hon är världens finaste barn.

Så... då hade jag klagat lite. Antar att jag inte ska göra de för hon är ju himla fin min tjej, men jag är nog lite ur fas själv också. Krister är borta, jag får ingen chans att träna och jag är sååå trött.

Kommentarer
Postat av: Jessica

haha vet precis hur du känner dig, det är likadant här..plus en storebror som visar och lär han massa nya hyss hela tiden..man blir ju helt slut i huvet =P

2011-12-30 @ 19:22:30
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Åsa

Googla. Anton har haft hög feber i tre-fyra dagar igår kom prickarna. Massor med prickar. Idag har hela han varit rödflammig.

2011-12-31 @ 01:09:52
URL: http://ostor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback