Vilken överraskning!

Älskade, underbara, fina, bästa, sötaste sambo! Det har konspirerats mot mig i ett par veckor fick jag just veta. När jag kom hem från Åsa ikväll blev jag nedtvingad i källarn och där jag jag omkring som ett fån och fattade ingenting. Plötsligt får jag syn på något stort och vacker.
- IIIIIIHHHH!!!

 

Min underbara sambo har köpt en ny tvättmaskin! Utan att jag visste om det! Vilken överraskning! Jag hade totalt missat att där även stod en ny torktumlare. CHOCK! Nu tvättas det med glada miner här hemma. Efter att ha varit tvungen att släpa med sig tvätten till mamma så kunde jag inte tänka mig en bättre present. Och jag har ju dessutom önskat och önskat att vi snart kunde köpa en ny tvättmaskin och torktumlare.

 

Och alla mina vänner som hållit detta hemligt, Åsa, Peder, Robert och Anette. Ni har varit himla duktiga som hållit tyst om detta. Speciellt stackars Robert som nästan måste ha spruckit av hemlighetsmakeri på sista tiden.

 

Nu ska det bara fixas med lite färg osv i tvättstugan så kommer de här bli super! :D

 

KÄRLEK ♥

Tack älskling!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hihi, jag sa till mikke igår att Mli kommer bli helt sjukt glad :P

2011-02-27 @ 09:02:27
URL: http://mrshearts.blogg.se/
Postat av: Åsa

Du måste verkligen ha varit en bra sambo som har fått så fina presenter. Bara så där! :)

2011-02-27 @ 10:26:07
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Maria

Det är ju jättefint. Hade det på dörren förut men här går det ju inte då det är tre rutor i dörren. Men men, gick ju lika bra att ha inne också :)

2011-02-27 @ 11:32:15
URL: http://mrshearts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback