Portfolio.

Ignorera mina bildinlägg :P. De är till portfolion som ni kan se längst upp på bloggen. Hann tyvärr inte göra klart förrän hårddisken la av... jippi. Slutar den funka då grinar jag!

Vad tycker ni om bloggen nu då?

Vuxna.

Alla bilder är klickbara

2008
2009
Bilder från 2010 & 2011 kommer.

Priser & info fotografering.

Information

Jag har fotat då och då sedan jag köpte min systemkamera 2008. Mest har det blivit barnfoto och porträttbilder. Ett och annat djur har blixtrat förbi också :).

Jag föredrar att använda naturligt ljus utomhus då jag inte haft så stort intresse av att lära mig fota i studio än så länge. Men det börjar komma allt mer.

Jag har rätt dåligt självförtroende i mitt fotograferande ska nämnas, så därför tar jag inte betalt för själva fotograferingen, men det får ni strax läsa om. Ser fram emot lite nya modeller att utöka min portfolio med ;).PRISTER

Jag tar inte betalt för själva fotograferingen, utan bildvis. Man får välja ut vilka bilder man är intresserad av, eller om man inte vill ha någon alls så har man inte betalat för något man inte vill ha.

1 bild - 100 kr
5 bilder - 400 kr

10 bilder - 700 kr

Bilderna får du redigerade på cd-skiva i färg, svartvitt och sepia.
Önskemål om redigering diskuteras efter fotografering.
Redigering
Redigeringen brukar bestå av att ljusa upp bilderna, kontrast, ögonskärpa och även små finjusteringar (t ex sår, störningsmoment i bakgrund osv.).

Vill man ha ytterligare justeringar som t ex. slät hy, borttagning av finnar, färgändringar m.m. så går det självklart att diskutera.

Djur.

Alla bilder är klickbara
2009
Bilder från 2010 & 2011 kommer.

Gravid.

Alla bilder är klickbara
2009
Bilder från 2010 & 2011 kommer.

Barn.

Alla bilder är klickbara

2008
2009


Bilder från 2010 & 2011 kommer.

Under konstruktion!

Bloggen är inte riktigt färdig ännu, men snart så :) Bara portfolion som ska bli klar (tror jag :P). Hinner dock inte göra klar den för jag ska iväg på lunch. Ser ni inte menyn längst upp tryck F5.


Ordning och reda.

Eftersom min sänghalva är upptagen sitter jag vid datorn lite längre istället :P
Tur att jag inte är ett dugg trött!

 

Sitter just nu och strukturerar upp bloggkategorierna, gör om bloggens utseende, gör en fotoportfolio med prislistor m.m. Tänkte göra om lite så den ser lite mer ordnad ut. Får se hur de går...

 

 


30-års fika.

Självklart lägger jag ut en bild på Vanessa istället för Anette som fyller år ;)
Skit, den här bloggen kommer ju bli tråkig i längden om jag bara har kort på lilla skrutt -haha-.

 

Hur som helst, så ska jag börja göra mig i ordning så vi kan fara iväg till Bersan å fika/äta lite. Inte varje dag man fyller 30 så vi har köpt en massa paket :)

 

GRATTIS ANETTE!!


Dop-panik.

Usch vad jag har jobbigt med den här dopgrejen just nu. Har måsta stryka massor av människor från inbjudningslistan för att inte ruinera oss. Nu är jag orolig att folk ska bli sura för att dom inte blir bjudna och om jag gör rätt osv osv. Fy va jobbigt!

Det här är varför jag inte ville ha något dop från början! Nu sitter jag här halv 2 på natten och våndas över allt som ska göras. Det var så det INTE skulle bli. När det gäller sånt här är jag perfektionist ut i fingerspetsarna och kan inte slappna av. Jag tycker allt är jobbigt! Jag vill inte stå där framme i kyrkan och alla ska glo på mig, stor skräck! Jag orkar inte lyssna på allt dravvel som sägs, för jag tror i alla fall inte på det. Jag vill inte stå och öppna presenter när alla ser på, utan göra det hemma i lugn och ro. Men så får man visst inte göra. Alla paket ska slitas upp och så ska man säga "ooh så fint" och snabbt slänga det åt sidan så man får det överstöka. Nej fy så hemskt.

Helst vill jag lägga över allt på Krister, men det kommer aldrig att funka. Det kommer bara stressa upp mig ännu mer. Ska inte det här vara en rolig stund som man ska minnas med glädje?

Imorgon ska vi i alla fall ta tag i utskicket av inbjudningskorten (som jag inte ens blev nöjd med). Längtar bara tills det här är över!

Schtaaan.

Packade ner Vanessa i velourdressen och mössan och så bar det iväg i det varma vädret. Då har man varit en sista sväng till stan för den här veckan. Alla Anettes 30-års klappar är inköpta och det blev himla bra tycker jag. Du är väl inte nyfiken Anette? ;)

 

Nu ska jag lägga mig och vila för jag är verkligen inte på topp idag. Snorig som sjutton, ont i huvudet och känner mig allmänt krasslig. På plussidan: Ingen feber och halsontet har gått över. Imorgon är jag säkert piggare.

 

Ikväll ska jag köra pappa till gala, det ska bli kul att de honom alldeles uppklädd :)


Inte kry.

Ingen bra dag idag på hälsofronten. Vaknade med ont i halsen och kände mig allmänt hängig. Och när jag pratat med den andra hängiga (Åsa) insåg vi att vi var tvugna att ta oss ner till stan idag. Imorgon kunde ju hälsotillståndet vara betydligt värre, så det säkra före det osäkra. Anette måste ju få sina 30-års presenter :). Så med gemensam kraft lyckades vi hitta lite fint.

Resten av dagen har tyvärr spenderats i sängen. Helt utslagen har jag sovit ett par timmar och försökt läsa lite, men ögonen bara föll ihop hela tiden. Vanessa har också sovit, men jag hoppas för guds skull att hon sov för att hon var trött och inte för att hon håller på att bli sjuk.

 

Krister och Poro har varit helt underbart duktiga och skottat av hus- och husvagnstaken. Nu kan blian komma utan att jag ska behöva va orolig :). Att dom sen hade lagat underbart god middag till det att jag vaknade gjorde inte det hela sämre. Tack pojkar va ni är bäst!

 

Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Alla måsten får vänta till imorgon, för jag orkar verkligen inte!

Gonatt på er!


Älskade barn ♥

 

Nu före jag går och lägger mig tänkte jag skriva ett avslutande inlägg för dagen.

Det är inte annat än att man får lite ångest över hur snabbt tiden går. Vanessa växer så det knakar och har gått från storlek 50 till 62 på ett kick. Ångesten kommer speciellt krypande när jag måste lägga undan kläder som blivit för små. Kläderna är ju knappt använda! Hoppas på att det kommer en ny liten tjej till umgänget så småning om så man kan låna ut kläderna som inte längre passar :).

 

Fantastiskt egentligen va mycket som kan hända på 10 ynka veckor. Lilla tösen som nyss bara låg där har börjat skratta och jollra, suger på händerna och har verkligen börjat utveckla en personlighet. De jobbiga sömnlösa nätterna börjar bli mer sällan och man uppskattar hennes vakna tid mycket mer nu när hon ler åt en på morgonen. Underbara barn.

 

Att vara mamma är inte alls som jag trodde det skulle vara. Det är både bättre och sämre. Vissa stunder förstår man ingenting och är så trött att man bara vill gråta. Då tänker man att man nog gjorde något överilat när man skaffade barn. Men några minuter senare när hon äntligen somnat eller när magknipet gått över så känns det inte lika jobbigt längre. Och när man vaknar på morgonen och hon ligger och pratar för sig själv i spjälsängen och sedan ler när hon ser en, då blir det varmt i mammahjärtat och man tycker är hon är det bästa som någonsin hänt i livet. ♥

 

Hur kan man älska någon så mycket som man bara känt i 2 månader?


Torrt va de här.

Hade ju väldans problem med att golvet blev superblött i hallen så en ny matta inhandlades. BÄSTA inköpet i år :). Nu kan man faktiskt gå in i hallen och inte måste stanna i dörren för att ta av sig skorna. Det blev kanon!


Ljus i vårt hus.

 

Har äntligen fått upp något där spaljén satt. Känner mig inte till 100% nöjd, men de duger helt klart tills jag kommer på något annat. Vet inte om jag ska hitta på något helt annat eller bara sätta upp fler eller vad jag ska göra riktigt. Tanken från början var väl att ljuslyktorna skulle vara i olika färger, former och material men nu är jag inte lika säker längre. Någon som har några ideer?

 

 RSS 2.0