Goodbye 2010, Hello 2011.

Beleza-champagne10_large

 

Det har ju varit ett fantastiskt år på många sätt. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv och jag har verkligen inget att klaga över. Så jag tänkte sammafatta mitt 2010. Kommer säkert glömma en massa saker, men man orkar inte läsa om de blir för mycket :)

Förra årets nyårsafton firades i Norge med Bonnie, Tor och nykläckta lilla Lena :). Fick en fin start på året då Åsas lilla Anton kikade ut på beräknat datum. Var på lövångersrevyn för första gången och bestämde att jag aldrig skulle missa det igen. I februari drog vi på en härlig resa till fjällen där det åts, dracks och kördes skoter. Underbart! Jag klippte av mig mitt långa hår och förbättrade hårkvalitén massor.


 

Men den bästa saken som hände i början av året var nog att jag blev gravid. Kunde knappt tro att det var sant när jag fick plusset. Då började den lååånga väntan på våran lilla prinsessa :).

 


I mitten av året hände det grejer kan jag lova. Moas lilla Luna och Anettes Oliver kom till världen, Maria och Daniel gifte sig och lillasyster tog studenten. Mycket att fira med andra ord :). Men även tråkiga saker hände. Min fina farmor gick bort och lämnade ett stort hål efter sig. Men hon lämnade också ett hus efter sig som vi bestämde oss för att köpa. Så mycket tid gick åt till att flytta ut och flytta in :). Renovering i galenskap och drenering... ojoj. Slitigt men kul. Äntligen var vi husägare! Fick se våran bebis för första gången på ultraljudet, så spännande och underbart.

Jag fick även veta att jag hade graviditetsdiabetes och vi köpte en barnvagn.

 

 

Vi startar en te-kvällsklubben och det har varit fantastiskt roligt. Huset började äntligen bli klart och lilla skrutts rum blev äntligen färdigt. Nu kunde hon komma. Gick på 2 ultraljud till för att kolla tillväxten och allt såg bra ut. Både jag och Krister fyllde år och fick massor av fina presenter. Men det finaste och bästa var att våran lilla Vanessa kom till världen. Den 13 nov 2010 är ett datum jag alltid kommer att minnas med stor glädje. Våran fina tjej!

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det blev uuur fint bloggen min Mli, är super nöjd, tusen tack!!! :)

Har redan fått en massa berömm :)

Kram

2011-01-02 @ 22:29:58
URL: http://soffiloffans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback