Något nytt...

Mitt hem blir allt mer pastelligt och romantiskt and I like it! På bordet ser ni den fina cupcake-sparbössan jag (Vanessa) fick av Bonnie. Passade perfekt där :) Frågade Krister om det är alldeles för "gulligt" här hemma nu och hans svar blev: "Jag tror nog folk förstår att det inte är jag som inrett" haha :P Sant!

 

Ska ta tag i målandet av stolar och bord så snart Bonnie har åkt hem. Känns inte så socialt att hålla på å måla när hon är här. Ska sy lite fler hakisar då också, tänkte göra det igår eller idag men då va inte Maikens öppet så jag fick inte tag på några kantband. Får bli i veckan istället.

 

 

Den här klockan va jag bara tvungen att köpa då vi inte har någon klocka i köket, den var exakt rätt färger, älskar "spetskanten" OCH den va på REA! Score! :)

Finns på Indiska, halva reapriset

 

 

Fyndade en söt burk på loppisen uppe på folkparken idag också. ♥

 


Självklart måste lilla Nessa få vara med på ett hörn också :). Hon satt så snällt ikväll och kollade på pappa som vaxade bilen :) Min lilla älskling! Hon och hennes pappa har varit hos farmor och farfar idag så det har varit lugna gatan på 11:an idag.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ni har fått det så fint där hemma! Trots att det inte är Krister som har inrett.. ;)

2011-07-18 @ 12:16:21
URL: http://ostor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback