Första inskolningsdagen - check!

Idag har vi varit på dagis för inskolning. Jag har varit nervös så jag mått illa men det gick ungefär så bra som de kan gå :). Vanessa gick in direkt och började kika på leksakerna och kolla in barnen. De satt och lekte med lera så hon landade lillrumpan i en av fröknarnas knä och tittade på.

Hon har i stort sett inte brytt sig om att kolla efter mig ens, har haft så fullt upp med att leka med alla nya leksaker och kolla på alla barn. Känns som en superstart och jag hoppas det håller i sig.

Hon tydde sig ganska snabbt till "sin" fröken också. Hon gav henne till och med en puss mitt på munnen när vi skulle åka hem, jag blev sådär lagom förvånad :P

Har blivit överöst med info om allt som rör förskolan, kläder, mat m.m. Så nu ska jag passa på att läsa igenom allt när Nessa sover. Ha de!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh så skönt! Jag hade på känn att hon skulle gilla dagis :-D

2012-04-11 @ 14:26:37
Postat av: Åsa

Det låter som Anton. Han trivdes kanon tills han insåg att "jag blir ju lämnad här", då hade vi ett bakslag men nu älskar han att vara där och vill inte hem.

2012-04-11 @ 14:39:32
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Jessica

Va skönt att det gick bra =) Jonte gick det bra för i början sen kom en period när han grinade och skrek hysteriskt varje gång man skulle lämna han..urs va jobbigt det är och fara då..tack och lov har det inte blivit så med sebbe..än..åh nu kommer det säkert bli så bara för att jag skrev det =P

2012-04-11 @ 14:53:03
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Jessica

Förresten, visst har du också fått inbjudan till klassåterträffen? Visst ska du dit?

2012-04-11 @ 14:53:51
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: mama

Jättehärligt att det gick så bra. Hoppas det blir så även i fortsättningen. Kram

2012-04-11 @ 15:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback