Dunderförkyld.

Jahapp då hade man åkt på en förkylning som heter duga. Mår som en överkörd räka men har väl försökt aktivera mig så gott jag kunnat i helgen. De va den där rackarns Krister som kom hem med den fina förkylningen i torsdags och lördag kväll var jag sådär lagom risig.

Så i fredags var man ju fortfarande fit for fight och var en tur med Anette till stan för golvkik och presentshopping. Skönt att få springa en sväng på stan utan barn. Kom hem (till Åsa och Peder) lagom till när planksteken var färdig så där hade man absolut inget att klaga på :). Himelskt gott och trevligt!

Trots förkylning var vi iväg till Maria och Micke på sugergod middag i lördags, kött med klyftpotatis och Marias guuudomliga gorgonsolasås. Det vattnas i munnen bara jag tänker på den! Sen vankades det Melodifestivalen som jag nog skulle säga är våran grej, vi å Maria och Mickes alltså. Har blivit lite tradition nästan. Självklart blev det lite "glam" -höhö- med paljettlinne och smink dagen till ära. Ja det är väl ingen nyhet att man inte sminkar sig dagligen direkt.

Haha synd bara att man inte blir speciellt glammig och snygg på bild när man är förkyld och känner sig ofräschast på jorden trots en dusch, fixat hår. Nu börjar jag verkligen sakna mitt långa ej orangea hår, må de växa fort.

Men men...
Det skulle ju inte räcka med att alla utom minstingen va förkylda, nej då blir de ju ingen sport. Båda våra bilar hade dessutom bestämt sig för att frysa ihop. Tjoho. Så vi måste tacka våra underbara vänner med varmgarage som kunde låna ut sin bil. Tack Robert och Anette! Ni är guld värda!!

Söndagen har vi tagit det extremt lugnt. Blev en tur till mamma för lite spännande Thai middag och lite tärningsspel. Fick även med mig lite kläder hem som min moster donerat till bättre behövande, jag å syrran alltså :P.

Men trots vissa motgångar har jag faktiskt haft en bra helt med goda vänner, god mat och roliga upptåg.
Så nu ska jag sova och hoppas på en lika bra vecka, om inte bättre trots den extrema kylan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback