Fotokarriär och bästa bilderna 2011.

2011 var ett bra foto år för mig. Har fått fota så många nya personer och nya stiler, jättekul verkligen! Jag har mer och mer börjat inse att det är detta jag faktiskt vill hålla på med trots den extremt hårda konkurransen i Skellefteå. Funderar väldigt mycket på hur jag ska komma vidare och utvecklas just nu och hur jag ska göra en karriär. Älskar att fotografera barn och porträtt, helt klart favoriter så det blir nog där jag lägger mitt fokus.

Vill tro att jag kan göra karriär, men det är klart att man har sina tvivel också. En ny kamera måste absolut inhandlas och även en massa andra saker, så pengar måste trollas fram. Men frågan är om man har nog mycket talang och öga för det här. Konkurransen är som sagt hård och man måste verkligen sticka ut för att bli något. Att fundera på...

Men nu tänkte jag bjuda på några av mina (enligt mig) bästa bilder från 2011, må 2012 bli ett lika bra foto år. Ska säga att det här bara är ett axplock av alla bilder. Har så trymt många så jag visste ärligt talat inte vilka jag skulle välja. Har nog glömt både 1 och 2 riktigt bra... Uppskattar förresten all feedback jag kan få! :)


Kommentarer
Postat av: Denice Grefve

Om du vill komma vidare med fotograferandet så rekommenderar jag en foto-kurs eller en fotograf-utbildning. Prata med dom inne i stan (eller om du vet någon annanstans) där dom jobbar med fotografering och fråga om praktik och var där och prova-på redan innan utbildning. prata med dom på af dom kan ha utbildningen.

2012-01-09 @ 08:02:29
URL: http://galleri.xenofish.com/
Postat av: Åsa

Du är ju jätteduktig! Grymt fina bilder! :)

2012-01-09 @ 09:50:56
URL: http://ostor.blogg.se/
Postat av: Faster

Precis som alla konstnärliga yrken kommer frågan "är jag tillräckligt bra för att klara konkurrensen?!" ständigt ligga i bakhuvudet. Man måste helt enkelt tycka att det är så kul så det hela tiden överväger alla jobbiga motgångar som förr eller senare oftast kommer men som lika ofta brukar lösa sig i slutändan.

Om du vill komma vidare håller jag med Denice. Sen är det ju oftast så att ju bättre ryckte en utbildning har ju bättre ryckte får du som har gått där. Dock måste det ju passa in med den lille där hemma. Men kolla runt lite, både af, medborgarskolan och luleå tekniska kanske har någonting som passar.

2012-01-09 @ 09:52:40
Postat av: Jenny

Du är ju bäst!! Jag tycker absolut att du ska satsa på en utbildning bara för att ha nått på papper och sen lär man sig ju alltid lite nytt. Du har alldeles för mycket talang för att inte göra något bra av det. KRAM!

2012-01-09 @ 13:16:57
Postat av: Anette

Tycker helt klart du ska satsa på fotografering, du är sjukt duktig!

Jag anlitar dig gärna i vår till att ta några kort på familjen, allt för att hjälpa till att bidra med pengar till den framtida studion :)

Kan va barnvakt någon kväll om du behöver medan du är på kurs.

2012-01-09 @ 20:08:58
Postat av: Emma

Helt underbara bilder, du e så duktig:)

2012-01-09 @ 20:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback