Nyårsafton.

Eftersom jag inte kan berätta om nyåret på samma underbara sett som Anette tänker jag inte ens försöka. Men gå gärna in å läs hos henne :).

Detta nyår blev det koppkompisarna med föräldrar som firade nyår eftersom ingen ville vara med oss :P. Men inte var vi ledsna för det. Den kommer lätt med på min topp 3 lista av bästa nyårsafton!

Åt en ruskigt god middag vid ett fint dukat bord, även de minsta fick så klart både förrättsskål och varmrättstallrik :).

 

 

 

 

Förrätt


Varmrätt


Efterrätt


Maten var så grymt god att jag mådde illa efter 3 rätter. Att barnen var hur snälla som helst och lät de vuxna äta i lugn och ro (nästan i alla fall ;)) gjorde inte det hela sämre. Lucas fick välja barnens mat och då blev det plättar för dom. Hörde inga klagomål, även om Nessa gärna smakade lite på pappas potatisgratäng också :)

Efter barnen gått i säng och vi sett Grevinnan och betjänten och även en årskrönika åkte sällskapsspelen fram. Herre min skapare (som "pastor Robert" skulle sagt) va vi skrattade. Vi rent ut sagt grät av skratt ibland. När Anette inte för allt i världen kunde komma på vem som "spelade" kaninen i Bamse då spårade det rejält. Partyalias och Helt hysteriskt var det som spelades, hur roligt som helst!


Självklart lyssnade vi på "Ring klocka ring" innan vi gick ut och poppade "skumpan", skålade och såg på lite raketer. Sen "citerar Anette" gjorde vi som stockholmsbratsen och vaskade resten.


Tack alla inblandade för ett fantastiskt nyårsfirande!
Det blev en perfekt kväll som innehöll allt ett nyår ska innehålla.

Ha ett gott nytt 2012 allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback