Lycksele djurpark.

Nu tycks blogg.se vilja fungera igen så då ska jag passa på att berätta om våran dag på Lycksele djurpark. Torsdag bar det alltså av. Kort och gott skulle man kunna säga att det var en helt underbar dag. Lillan var (till stor del) så himla nöjd och med alla "mumuar" och "bäbäar" kunde ju inte dagen bli annat än succé ;).
 
Var så himla länge sen jag var på djurpark så att se alla djuren nära inpå va ganska coolt.
 
 
 
Vet inte om jag, Krister eller Vanessa tyckte det va roligast men lillan hade då helt klart inte tråkigt ;)  Hoppas studsmatta och hoppbord, klättra klätterställning, löpa amok i barnens djurpark, rida och va allmänt busig, ja de va nog inte så tråkigt att vara Vanessa i torsdags.
 
 
Lite lustigt va de ju när vi skulle klappa getterna inne i hagen och Vanessa va lyrisk. Hon sprang fram till smågetterna för att kika och så kom den storsta baggen och direkt fram till henne, luktade henne lite i ansiktet och gick sedan därifrån. Nessa stod blixtstilla och sedan va de slut på getsafarin. Hon skulle ut NU. Haha aja, inte direkt någon galen upplevelse men det såg hur roligt ut som helst :P Hennes min va priceless -hehe-

Kommentarer
Postat av: moa

vikka fina bilder, hörrdu =) djurparker är så himla skojj, vi funderar på att snart dra på en 2 mil från oss med kameler, åsnor "å skit" =)

Svar: Tack! Håller med, älskade verkligen att vara på djurparken. Vars är den djurparken?
Mli Persson

2012-07-28 @ 10:49:40
URL: http://siemprealgo.blogg.se
Postat av: Mia

vilka fina bilder Mli =)

Svar: Tack! :)
Mli Persson

2012-07-28 @ 17:19:52
URL: http://www.miasmakeup.se
Postat av: Jessica

haha när vi var på getsafarit med barnen för typ 2-3 år sedan kom den största fram och sa bääää..med jätte mörk röst så det nästan vibrerade i bröstet..då var det slut på vårat safari, alla tre barn sprang därifrån och grina haha vi hann inte ens komma in i hagen =P

2012-08-16 @ 10:28:48
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback