Back to normal.

 
Känns bra att vårat ickesovande sura barn äntligen kommit ur sin "fas" ,eller vad man nu ska kalla det, och allt är tillbaka till de normala. ÄNTLIGEN sover hon så man bara måste kliva upp ca 1 gång per natt. Så skönt! När ska hon börja sova helnätter förresten? :)
 
P.S. Shit va dom gjort om på blogg.se. Hittade knappt så jag kunde skriva ett inlägg :P

Härliga sommar.

Har varit ett par riktigt fullproppade dagar. Inte bara bröllop och tonvis av fotoredigering som aldrig tycks bli färdigt, men massor av Vanessamys, kaffedrickande, promenader, fix i trädgården och planering inför sommaren. Husvagnssemester väntar i juli, bygge av altan och divere annat och så ska man ju hinna med annat roligt i sommar också :)

Hela morgonen har det blivit redigering, men nu börjar jag bli aningens trött i huvudet och nacken så efter lunch tänkte jag ta mig ut i rabatten en stund för att få någon ordning där ute. Ska plantera lite kryddväxter och kratta klart gräsmattan.

Klippte häcken igår kväll och det är inte direkt tvärgjort med en vanlig häcksax, men det är tur man har bra grannar. Fick låna en motordriven häcksax mot slutet och då jäklar gick de undan :). Känns skönt att jag äntligen börjar få tillbaka lite energi. Har inte varit sä himla trött den senaste tiden, tror de beror på nacken men vad vet jag.

Nej nu har jag babblat nog. Back to work :)

Blomster.

Ursäkta dessa långa blogguppehåll men jag har fullt upp. Just nu är det förberedelser inför bröllopet på lördag som tar mest tid. Jag försöker förstå mig på utrustningen jag lånat av pappa och testfotar för fullt.
Vill inte påstå att jag känner mig nervös egentligen, mest fundersam över varför inte ett av pappas objektiv inte funkar som det ska. Men det ska jag nog komma under funn med hoppas jag.
Aja, har egentligen inte så mycket att berätta. Ville bara säga att jag lever typ :P


RSS 2.0