Äntligen. (mobilinlägg)

Så himla kul att äntligen ha en planeringstavla. Känns som man har lite bättre koll helt plötsligt och så är den ju himla fin :). Den blev ganska diskret och enkel och tack vare Åsa, fin ;). Washitejp, klisterbokstäver, foton och lite vanligt tejp och vipps va de färdigt. Välsigt inspirerad av Åsas måste jag då erkänna :)Sorry hörrni.

Som vanligt är det lite si och sådär med uppdateringarna här. Är inte riktigt tänkt så, men de liksom bara blir. Imorgon kommer ni nog få lite update i alla fall. Håller på fixar och donar här hemma med diverse små projekt som jag måste visa sen :)
 
Ska uppdatera mina viktmål också. Det går frammåt, de går frammåt :) Får kryssa i ännu en ruta! Eller ja, skulle ha kryssat i den för ett tag sen men... Minus 12 kilo. Det är helt sjukt! Och det fortsätter neråt. Hoppas på få kryssa ännu en ruta om någon vecka.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Är uppe alldeles för sent som vanligt. Rackarns jobbigt att komma i säng i tid när Krister är hemma. :)

Luleresan med tjejerna.

Hade en otroligt rolig resa till Lule med tjejerna. Måste helt klart göras om! Tänker låta bilderna tala. Men första kvällen var det Takidas underbara konsert. Musikorgasm! Är lite osäker på hur länge sen de va jag såg dom sist, men minst 8 år sedan i alla fall. Stackars Emelie hade det inte lätt som fick det stora ansvaret att göra oss vackra. Hon hade det hon gjorde, men oj så tacksamma vi är :).
 
FÖRSTA DAGEN
 
 
Andra dagen bestod av shopping hela dagen lång och på kvällen blev de middag och utgång. Var en toppenkväll som inte slutade förrän vid 4 snåret. Ska ju inte glömma bort att nämna att hotellfrukosten va to die for. 
 
DAG TVÅ
 
Är svinatrött så shoppingen får jag visa en annan dag. T ex mina underbara skor jag fick med mig hem. Oh my vilka skönheter :)

En kortis.

Imorgon ska jag ta tag i saken och lägga ut bilderna från helgen. Just nu är jag alldeles för trött. Har pluggat hela kvällen så nu funkar inte riktigt hjärnan som den ska. Istället tänkte jag lägga ut 2 bilder från plåtningen med Annica i torsdags. Gillar verkligen bilderna och jag har verkligen saknat att fota. Kommer bli mer av den varan nu i vår känner jag :). Behöver lite modeller också, så har någon några barn eller som vill ställa upp själv så finns jag här för er ;)
 
Nåja. Sov gott allihopa!
 

 

 

Mamafitness jeansutmaning!

Nu har Olga dragit igång en ny jeansutmaning och jag tror fasen jag ska hänga på. Reglerna är solklara och priserna är lovely.
 

1:a pris: Presentkort på Stadium, värt 5 000 kr

2:a pris: Presentkort på Stadium, värt 3 000 kr

3:a pris: Presentkort på Stadium , värt 1 000 kr


Heja mig, de här ska jag fixa :)

Någon som ska hänga på?

 


Ny och fy.

Usch mitt knä har gjort att jag hamnat i en oväntad svacka... IGEN! Kan inte motionera som jag vill = Mli blir sur och vill inte vara med alls. Resultat: 2 chokladbollar till Kändishoppet ikväll. Men det var gott och jag o Åsa hade roligt och de är ju huvudsaken, inte sant :)
 
Sen så har jag nya älsklingar i garderoben också. Billigt och bra på Skopunkten och kommer helt klart göra sig utmärkt på Luletrippen i helgen! I´m in love! Hade ett par blå jag funderade på också men dessa var bekvämare och lättare att gå i, så då vann dom. Får väl se om jag kommer kunna ha dom med mitt ajiga knä :/ Vad tror ni?
 

På bättringsvägen.

Äntligen börjar man känna sig som en människa igen. Även om man är både uppblåst och fortfarande har lite ont i magen till och från är det ju helt klart en förbättring. Lillan har bara kräkts en natt sen blev de inte mer. Skönt för oss alla.
 
Har till och med tagit mig ut på en promenad idag och en sväng med bilen. Otroligt skönt bara att komma ut. Blir dock inget dagis för Vanessa i veckan. Kommer nog inte falla henne i smaken, men de känns säkrast. Pics från Instagram kommer här:
 
Promenad med Åsa och glad Mli i bilen (idag)


 


RSS 2.0