God Jul!

Har suttit och ritat lite på ritplattan. Kanske inte de vackraste jag gjort men jag är faktiskt ganska nöjd. Som vanligt började jag slarva mot slutet men what the heck ;) En blygsam liten julpinupa :)
 
 
 

Avslutningar.

Åh jag avskyr verkligen när man håller på att tvätta och så har man glömt boka fast tvättiden, men det är ingen annan som har den heller. Så går någon och tar ut min tvätt och lägger i sin egen istället. S.U.C.K!
 
Så nu jag gett upp tvättningen ett tag och gnolar på samtidigt som älg ytterfilén ligger i ugnen och gottar till sig. Mamma ska komma hit och vara med Vanessa ikväll så jag tar mig iväg till sista pistolskyttet för året. Känns sorgligt :(. 
 
Imorgon är sista dagen på praktiken också. Har kört linjetrafik i två veckor nu och känner mig ganska avslappnad vid ratten nu. Några små missöden har väl hänt (som blivit så sightseeing turer runt kvarteret och nån backning hehe) men de var ju inte mer än väntat. Fredag är kursavslutningen. Då ska vi träffas allihopa och säga våra förväl. Tänk va tiden har gått snabbt. Tycker de va nyss jag satt och gruvade mig för att kursen skulle börja.
 
Nåja, nu ska jag städa vidare :)

Så skönt!

Vår busschaufför, vår busschaufför... :)
Nu är jag äntligen färdig! Ykb provet blev gjort idag på ynka 25 min och de va tack å lov inte så svårt som jag trott. I veckan börjar praktiken och de känns såå spännande och nervöst att börja köra med passagerare. Så nu ska jag gömma alla körkortsböcker längst underst i en låda och aldrig titta på dem igen ;). 


Kämpar på som attan med vikten just nu också! Det går neråt sakta sakta men det är åt rätt håll i alla fall. Blir lite irriterad att de inte gå fortare när jag anstränger mig som jag gör. Så de blir att dra med sig Poro till gymmet i veckan å jobba arslet av sig så man får lite resultat. 

Känns sorgligt att det inte är fler lektioner med klassen nu. Kommer sakna galningarna :)


Nåja, nu ska jag krypa i säng. Är uttråkad utan dess like. Tur att jag har mina böcker!


RSS 2.0