Magsjuka in da house.

Fy va tröttsamt, Vanessa har magsjuka IGEN. Det här gången en tyngre variant. Det är som att varje gång hon far på dagis kommer hon hem med magsjuka. Hade de inte varit så att jag va tvungen att lämna henne skulle jag typ inte göra de. Hur som helst så flyger det spyor överallt och Krister kan nog inte vänta på att få åka iväg till jobbet. Han åker idag och lämnar mig med allt det här. Jippi. Kommer å få sanera hela kåken i min ensamhet. Vanessa tycks inte störas så mycket av all spya. "Dumma kräk"säger hon efter hon har spytt. Nu ska jag bara försöka få henne att "kräka hinken".
 
Känns som jag lika gärna kan lägga ner hela studiebiten om jag är borta den här veckan också. Kommer aldrig hinna ikapp i matten om jag är borta en hel vecka, det är betydligt svårare än förra terminen och tempot är högt!
 
Nåja nu har jag klagat färdigt. Är bara bitter att man aldrig ska få vara frisk.

Kommentarer
Postat av: moa

men kan inte krister komma hem tidigare??? du ska ju inte behöva ta alla vab-dagar själv när du dessutom pluggar =) eller?
har sagt det förut o ja säger det igen, sjukt duktig du är med vikten!

Svar: Blev så han ska pendla. Då är han hemma på förmiddan när jag är i skolan och jobbar när jag är hemma. Tack va snäll du är, känner mig ganska duktig :)
Mli Persson

2013-01-27 @ 13:09:33
URL: http://www.siemprealgo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback