Mot målvikten.

Idag när jag ställde mig på vågen vägde jag mindre än jag gjort på vääldigt länge. Kommer inte ens ihåg när jag vägde så lite. Nog för att det inte handlar om så mycket så känns de otroligt bra. Målvikten känns närmare och kanske till och med nåbar. Kan inte ge upp nu, kan inte ge upp förrän jag är där.
 
Känns som livet kretsar kring vikt, mat och träning men om jag inte är 100% fokuserad kommer jag nog inte fixa det här. Idag blir det en vagnspromenad så man får komma ur huset och känna sig lite levande igen.
 
Vet inte om jag vågar skriva ut min vikt här. Känns som jag kommer bli dömd. Ja jag vet inte. Har skrivit vikten förr tror jag och jag kommer väl skrika av glädje när jag når mina minimål och delmål. NÄR jag når dom ;).
 
I menyn finns förresten en lista över alla mål. Kommer dock bara kryssa på söndagar efter vägningarna även om jag nått ett mål.
 

Kommentarer
Postat av: moa

eftersom du nu har satt lösen på bloggen så är det väl bara vänner som läser, eller? och om någon av dina vänner dömer dej så får dom med mej att göra! rawwr!
men som alltid ska man inte dela med sej av något om man inte känner för det =) tycker du göre´t superbra =) hoppas du ha tage en före bild också =)

2013-01-15 @ 18:11:48
URL: http://www.siemprealgo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback