Härliga helg.

Då Krister drog iväg på svensexa för allas vår Peder lördag förmiddag blev det jag och Vanessa för hela slanten. Så klart traskade vi över till Åsa för å se när de hämtade den intet ont anande mannen. Så kul :) 
 
Blev en sväng ner till Joypeak för att rasta barnen lite. Vanessa va lyrisk trots regnet, hon skulle hinna allt! Se på getterna, hoppa hoppborg, äta popcorn, se på hästarna, sparka boll... and it goes on. När de tillslut regnade för mycket och matkön var för lång bar det av hemåt igen.
 
Popcorn ätarn :)
 
Regnet ville inte sluta så vi lämnade rusket och drog kosan mot stugan i Villis. Så skönt! Så underbart! Stuglugnet går inte jämföra med något annat. Blev fiske, båt, mys och god mat. Vad mer kan man begära? Ja, en löptur, men om barnet inte somnar förrän halv 10-10 så har man inget val än att krypa in under filten i soffan och mysa istället.
 
Lillans nya kärlek till fiske :)
 
Gunga :)
 
Ser när storgrabbarna åker iväg med kanoten. Inte alls avis ;)
 
 
 
 

Tjohoo!

Fick veta för några dagar sen att jag kom in på bussförarutbildningen! Så himla sweet! Hade funderat på att ta taxikort tidigare, men så dök den här utbildningen upp på campus och jag kunde bara inte låta bli. Alla andra studieplaner får läggas på is. Kanske är lika bra att ha det som hobby istället. Det är nog säkrare.
 
Men jag är så nöjd att min ansökan godkändes trots så många andra sökande. Min motivation till varför jag ville gå måste ha varit grymt bra ;). 
 
VECKANS INSTAGRAM
 
 
 
 

Heeelg!

 
Världens finaste unge har inte varit en prinsessa på senaste tiden. Varit vaken konstiga tider, vägrat sova och nu har växtvärken dragit igång. Att jag och Krister dragit på oss var sin omgång med magsjuka har ju inte gjort saken bättre. Men nu jäääsiken är alla friska, vi har tagit oss i kragen och städat, hängt upp gardiner (pinsamt länge sen de borde va gjort :P) satt upp sänglampor och städat lite mer.
 
Så på bilden har ni den osminkade sanningen om hur två trötta småbarnsförädrar ser ut före klockan 11 en fredagskväll :).
 
Nu är det bara ett glas vitt och lite tv-/datortid kvar på kvällen.
Så sov så gott allihopa! :)
 

Sjuka.

Men visst är de typiskt att man ska behöva va sjuk. Nu har äntligen min magsjuka gett med sig och jag kan börja umgås med människor. ÄNTLIGEN! Då går Krister och blir sjukt. Är väl ingen som vill umgås med oss då ju. Suck. Nåja, jag å Nessa får väl vara ute och busa få se. 
 
Mina fina älsklingar
 

Sista plugget.

Sitter just nu med de sista uppgifterna innan examinering och jag vill bara dööö...
Inget fungerar och det är grymt frustrerande. Vill bara glömma alltihop och låtsas som att inget av de här spelar någon roll. Men bara bita ihop å göra klart.
 
Dock innebär ju det här att jag snart är fri i ca 2 månader innan jag börjar skolan igen. Känns grymt skönt! 
 
Nåja tillbaka till skolarbetet. Nästa gång lovar jag att det blir ett roligare inlägg ;)


RSS 2.0