Planer och annat stressande.

Jösses Amalia... Planerar för fullt för sommaren, skolan
(2 uppdrag och 2 examinationer kvar), har webbdesigner att göra, tavlor att måla och en lägenhet som verkligen behöver bli omhändertagen. Har varken satt upp tavlor eller satt upp gardiner FORTFARANDE. Skam på torra land! Det står fortfarande flyttkartonger i kontoret och förråden är överösta med grejer, det är vad jag kallad att vara organiserade ;).

Som sagt så är skolan snart över, så himla skönt. Bara ca 1 månad kvar till sista examinationen sen är jag fri ;). Har bara kvar att skriva motiovering till en utbildning jag vill gå till hösten.
 
Planer för sommaren då. Ojojojojoj.... det är allt jag kan säga. Dom stora grejerna som är in planerade är 3 bröllop, husmålning, gåfest och midsommar. Hade tänkt fara på Stadsfesten i alla fall en stund och så ska Krister vara borta minst en helg (Elmia). Hur som helst så har jag av 9 lördagar (juni & juli) EN helt ledig helg. EN!
Tur att hela augusti är fri.
 
Nåja, nu ska jag städa upp lite här sen blir det seriemaraton tills jag ska hämta lillan. Ser ut som jag får ha hemma Krister idag också så jag ska passa på och mysa med honom också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback