1 vecka kvar.

Nu är det bara en vecka kvar till min födelsedag. YEY! Och inte är det långt kvar till jul heller. Så som det lilla barn jag är som älskar presenter måste jag lägga ut en önskelista så alla vet vad ni ska köpa till mig. Hihi.
 
1. Kläder och smink är en bristvara just nu. Har slängt ut mer än halva garderoben och mer skulle jag kunna skicka iväg då det är för stort. Men jag klänger mig kvar vid de få plagg jag har så jag ska slippa gå naken till skolan.
Mamma har gett mig en make up kurs i födelsedagspresent och då vore det ju himla kul att kunna köpa lite smink att använda sen. :)
 
2. Man kan aldrig få för mycket böcker och då det är en av mina största intressen är det ett självklart val. Presentkort eller så kan jag skicka en önskelista :).
 
3. Spotify Premium! Man kan inte leva utan musik och spotify är guld!
 
4. Ritplatta. Teckna och retuchera är grymt roligt så en ritplatta vore helt underbart och skulle underlätta så mycket. På önskelistan finns dessa två från wacom "Intuos5 M Touch" och "Bamboo Fun Pen & Touch".
 
5. En dockstation med högtalare som även laddar mobilen. Skulle vara perfekt å slippa ha något annat hemma att lyssna på. Går även kombinera med punkt 3 ;) hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback