Slut på födelsedag.

Har haft en riktigt bra födelsedag. Många skratt på skolan, Lewis sjöng för mig på spanska, pistolskytte, födelsedagspresenter, Kim från skytteklubben tyckte jag skulle följa på tävling, smörgåstårta och en glad unge. Vad mer kan man begära? :)

På tal om pistolskyttetävlingen är jag väldigt kluven. Skulle vara skitkul att fara å tävla för första gången men jag tror banne mig jag är för feg. Ska nog hur som helst följa med och se när Kim och Örjan tävlar så man får lite koll på hur det går till. Spännande! Har dessutom hittat pistolen jag vill ha så nu är de bara kämpa och lyckas skjuta guldserierna. Sköt dessutom en serie på 40p idag, YEY! Framsteg!
 
Fick presentkort av Krister, Vanessa och hans familj (TACK TACK TACK!!) så nu har det beställts nya böcker till min ständigt växande bokhylla. Åh va jag längtar tills paketet kommer! :)

Av mamma har jag fått en sminkning på Makeup Store på fredag. Ska bli riktigt kul att få lära sig hur man ska göra, har ju verkligen ingen koll på smink. Brukar bli "på med lite mascara sen är de klart" stuket för mig. 
 
Så tack till alla som gjort min dag superbra!

Kommentarer
Postat av: Madde

Vart är tävlingen då? :)

2013-11-28 @ 14:10:50
URL: http://mittlivojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback