Mys i Jörn.

Trodde inte att jag skulle trivas så bra i lilla Jörn som jag faktiskt gör. Har egentligen aldrig varit här förr, så det är ju inte så konstigt att man inte har haft några direkt förhoppning. Men de senaste två veckorna har nästan oavbrutet tillbringats här och de har varit tokmysigt. Nu menar jag så klart inte att jag inte varit här nått alls. Har ju varit hos Kim många gånger förr, men aldrig så här länge.

Känns så skönt att känna sig glad och bekymmersfri för en gångs skull. De är precis så jag känner mig när jag är här. Att ha en så fin och omtänksam pojkvän gör inte det hela värre direkt ;).

Nu ska vi ut å måtta lite inför sommarens bygge. Kim ska fixa till uteplatsen och man är ju inte sämre än att man hjälper till lite. Hade hoppats på få sitta å sola, käka å ta ett glas där ute i sommar, så då är de väl bäst man ger ett handtag :p.

Hoppas ni har en trevlig kväll där ute i stugorna!
Hörs å synsKommentarer
Postat av: Sofia

Hej igen... Såg du inte mitt förra medelande? Vet inte vem jag annat än dig kan fråga om att byta ut korten på bloggen... Jag har försökt själv men fattar ingenting 😔 kram

2014-05-23 @ 22:10:26
URL: http://soffiloffans.blogg.se
Postat av: Sofia

Hej :) ja men det låter som en bra ide!!!! Men tror du att du skulle kunna tänka dig att hjälpa mig med dådå? :)

2014-05-27 @ 16:37:09
URL: http://soffiloffans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback