Framsteg och sömnbrist.

Usch det känns som jag har tusen saker att göra, för en gångs skull tid att göra det på men absolut noll ork. Kan iförsej bero på denna sömnbrist som jag inte blir klok på.
 
Har i alla fall suttit i några timmar och ritat loggor nu, får se vad resultatet blir i slutändan men jag känner mig relativt nöjd än så länge. En sak till att stryka från min to-do list. Den där listan är tyvärr mer än ett A4 lång just nu, med bara 5-6 punker strukna än så länge.
 
Känner att jag äntligen har kommit till en punkt när jag börjar få lite ordning på allt. Jobbar, har min nya kärlek (bil) som är helt pryl- och skräpfri, skyttet går bättre, håller på att kasta en massa saker i källaren som stått där alldeles för länge, göra framsteg med träningen och börjar känna mig tillfreds med vikten m.m. m.m. 
Snart kanske jag är nöjd. Haha nä vem försöker jag lura, man blir väl aldrig nöjd? :P
 
Nu skulle man bara haft fler timmar på dygnet och lite mera ork så kommer de här att ordna sig :).
 

Wind of change.

Frustrerad och en aning irriterad ligger jag i Vanessas säng och bloggar vid en oanständig tid. Jag kan helt enkelt inte sova och jag är så trött så jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.
 
Ja här händer de grejer vill jag lova, som vanligt kanske man ska säga. Har tränats en hel del även om den här veckan har varit helt utan träning. Med sjukdom och mycket annat har det helt enkelt inte funnits någon ork. Ska berätta mer om de.
 
 
Själv blev jag sjuk i början av veckan och har legat däckad i en hemsk förkylning som tycktes slå ut varje hjärncell och ork. Kände mig allmänt trög, trött och eländig. Var fortfarande hängig på tisdag när de bar iväg till första jobbdagen, men de va bara gilla läget å fara dit. Fick tack och lov däcka hemma igen efter bara några timmar. 
 


Onsdag var en riktigt kämpig dag på alla sätt och vis. Började jobba sådär lagom förkyld klockan 6 på morgonen och slutade 11 timmar senare, helt färdig. Skulle skynda mig hem så Johan kunde plocka upp mig å fara på årsmötet med skytteklubben. Men nä då, bilen blev cp, ville inte köra en meter och dog tillslut. Efter 70 000 rullade mil blev den dödförklarad av naturliga orsaker.
 
 Det hjälpte dock inte en stressad och kopiöst hungrig Mli som fick ringa Johan å be honom hämta mig på Max istället. Fanns en seriös risk att jag skulle svälta ihjäl. Efter ett lugnande samtal med Olov kände jag mig i alla fall inte lika stressad som jag gjorde innan så jag fick i mig lite käk i lugn och ro. När Johan ringer mitt i middan och säger att han inte får igång sin bil heller visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Som tur var kunde han sno Kristers bil. Efter många om och men fick vi oss i alla fall iväg. 
 
Natten till torsdag började Vanessa kräkas, så det blev vab för mig andra arbetsdagen. Kanske var lika bra de för förkylningen hade slagit ut även mig. Men de kändes ju lite surt. Lillan hade hög feber och kokade stackarn. Superhängig och ont i magen. När hon inte ens gick muta med varken godis eller glass då är det illa på riktigt. 
 

För mig blev det att söka bil för glatta livet. Att hitta en som mötte alla mina kriterier va inte tvärgjort men efter ca 10 timmars letande hittade jag två kandidater. En i Bromma och en i Lövånger. Idag när jag var iväg och kikade på bilen i Lövånger så var den i Bromma glömd. Sjukt härlig bil och jag kan absolut inte klaga på utseendet heller även om jag aldrig trodde jag skulle köpa en Ford. En Ford Focus Titanium från 2010 med dieselvärmare och en del andra finesser som jag absolut ville ha. Gick klockrent efter vägen, va pigg å trevlig och växellådan är en dröm. Vad tycker ni? Fin eller hur! :)
 

Tack vare ytterligare en dag vab har jag inte hunnit göra så mycket mer idag. Lillan har blivit lite bättre men hon kräktes natten mellan torsdag och fredag och även vid middagstid idag och febern vill inte riktigt ge med sig. Så det blir en långsam helg skulle jag tro. Kanske försöka stöka upp kontoret här hemma eller så. Hade ju egentligen velat fara på Grims kalas men vi blev portade hehe. 
 
Nu ska jag kliva upp och försöka göra något vettigt eller nått. Sova lär ju inte vara någon ide i alla fall. Fortsätta rita på några beställningar och skicka lite viktiga mail. 
 
RSS 2.0