Framsteg och sömnbrist.

Usch det känns som jag har tusen saker att göra, för en gångs skull tid att göra det på men absolut noll ork. Kan iförsej bero på denna sömnbrist som jag inte blir klok på.
 
Har i alla fall suttit i några timmar och ritat loggor nu, får se vad resultatet blir i slutändan men jag känner mig relativt nöjd än så länge. En sak till att stryka från min to-do list. Den där listan är tyvärr mer än ett A4 lång just nu, med bara 5-6 punker strukna än så länge.
 
Känner att jag äntligen har kommit till en punkt när jag börjar få lite ordning på allt. Jobbar, har min nya kärlek (bil) som är helt pryl- och skräpfri, skyttet går bättre, håller på att kasta en massa saker i källaren som stått där alldeles för länge, göra framsteg med träningen och börjar känna mig tillfreds med vikten m.m. m.m. 
Snart kanske jag är nöjd. Haha nä vem försöker jag lura, man blir väl aldrig nöjd? :P
 
Nu skulle man bara haft fler timmar på dygnet och lite mera ork så kommer de här att ordna sig :).
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej kusin! Trodde du hade lösenord på din blogg än... Så har inte vart in på den på jääääääätte länge! :) kul att hitta tillbaka :) har frågat din mamma om ditt tel-nr men inget svar... Hade tänkt höra om du fortfarande kan fixa bloggar... Känner det är dax att uppdatera korten iaf ;) ha det bra! 😘

2014-02-08 @ 14:40:52
URL: http://soffiloffans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback