Ständig förändring.

Ligger nerbäddad, är hängig och slut så tänkte jag skulle passa på att skriva ett blogginlägg.
 
Sedan jag och Krister separerade för lite mer än en månad sen har jag bott in mig i min tillfälliga lånade lägenhet. Söker med ljus och lykta efter någon hyreslägenhet någonstans till bra pris. Antingen i Ursviken, Bergsbyn eller i/runt stan. Det är verkligen inte lätt att hitta lägenheter i Skellefteå just nu! Så håll gärna ögonen öppna åt mig! :) 
 
Om själva separationen tänker jag inte skriva om här. Vi har separerat, punkt. Har ni några funderingar är de väl bara kasta iväg ett sms. Förstår om folk är nyfikna.
 
I övrigt så händer de mycket i mitt liv. Har skjutit min första guldserie (!!) (46 poäng av 50) och känner mig gode nöjd med det. Har varit ute och firat med Madde, Johan, Kim och Olov med en öl på krogen. Måste helt klart göras om för de va sjukt trevligt :).
Sen har vi ju de uppenbara med flytt, omställningar och så jobbet så klart som jag inte riktigt vant mig vid ännu. Fick t ex punka på bussen igår och fel på bromsarna i förrgår. Aldrig tråkigt med andra ord. Förutom att alla dessa händelser resulterar i otåliga och irriterade passagerare och så får jag stå ut med en del skäll och gnäll. Men bara bita ihop å skrika lite i garaget sen ;)
 
Är spännande att no bo själv måste jag säga (med Vanessa varannan vecka), har aldrig gjort det förr. Har alltid haft någon rumskompis eller Krister. En ny och jäkligt spännande upplevelse. Mitt största problem i lägenheten jag bor i nu är att det finns på tok för lite garderober. Vi snackar 2 hela garderober för lite typ :P. Har kläderna liggandes galgade på en soffa i sovrummet. Inte världens bästa lösning med what to do ;).
 
Nåja, det finns så mycket att skriva men jag tror jag börjar så här.
Har inte suttit vid en dator på hur länge som helst så jag ska ta igen lite internet och rittid.
Xoxo
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback