50% äventyr.

I söndags hade 50 % av graviditeten passerat. Ska jag vara ärlig är jag redan lite less, har börjat bli lite tungt å trångt (oj va jag kommer ångra dessa ord om några veckor *hehe*) och mina fogar och min rygg gör ganska ont.
 
Tjockmagen :)
 
Söndagen bjöd även på andra roliga grejer. Jag och Kim hade tänkt oss ut å sparka på våra nya sparkar så jag hade gått upp för att byta om. Då ropar Kim att vi ska skynda oss, vi ska på äventyr. Jahapp, då va de bara slita på sig paltorna då :). Vi skulle på klappjakt.
 
In i bilen och så iväg. Norran har ju klappjakt där de gömmer julklappar runt om i kommunen med små ledtrådar på deras hemsida och Kim hade kommit på var de gömt dagens. Så vi susade mot Kusfors i (alldeles för) hög fart.Klappen skulle ligga på loket i Kusfors. När vi närmade oss såg vi en kille springa mot loket och Kim kastade sig ur bilen. Värsta tävlingen ;D.
Tillslut var det Kim som haffade julklappen först.
 
 
Sjukt roligt och spännande. I paketet var det en massa smågrejer och senare har jag fått hämta ut en mössa, en kokbok, en tygpåse och ett presentkort på prenumeration på norran. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback