Juletid.


God jul! Kan inte förstå att det här året snart är slut. Jag och älsklingen har firat jul hos hans föräldrar. Kändes väldigt tomt utan Vanessan, men hon kommer tack och lov på söndag och då får vi rå om henne i 2 veckor! Julafton bjöd på fina julklappar , åt alldeles för mycket god mat och så blev de lite skoter och en promenad på det 😊. Somnade till Kalle Anka, har väl då ALDRIG hänt förr. Men ibland är de lite jobbigt å va gravid.Är nu i vecka 23 (22+4 sa visst appen) och tiden går både snabbt och långsamt samtidigt. Snabbt för att det är jul osv, sakta för att de inte känns som den här graviditeten kommer nån vart. Visst har vi varit i vecka 23 i typ en månad nu??!!

Positivt just nu är att jag mår ganska bra förutom ryggen. Toppen! Blir starkare och mer tydliga sparkar men fortfarande en ganska lugn bebis.
På negativa sidan så är just ryggen. Och så är det lite trist att jag faktiskt inte känner mig lika fin som jag gjorde när jag väntade Vanessa. Nu känner jag mig mer otymplig och som en sjöko ibland. Magen växer inte så mycket just nu heller, står ganska still.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kände precis likadant denna graviditet!! Men sen tvärväxte den för mig :p

Jag fick för övrigt väldigt bra ryggövningar från sjukgymnasten - kolla upp med någon om du vill. Det var sjukt effektivt för mig och inte alls jobbigt med en massa olika övningar osv. Sen fick jag ju ryggskottet som gjorde att jag inte kunde fortsätta träna det...
Nu är det lite bättre så jag kör de övningar jag kan. Å de hjälper verkligen.

Ha en fortsatt fin jul :)

/Katta

2015-12-25 @ 21:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback