The end of 2015.

Sista dagen på året. Helt galet vad tiden går fort!
Kommer ihåg nyårsaftonen 2014 då jag och Kim tittade på varandra och sa att 2015 skulle bli vårat år. För 2014 var verkligen ingenting att hänga i granen. Och 2015 har HELT KLART varit vårat år. 
 
Några höjdpunker:
 
♥ Badrummet blev äntligen klart och en stor sten föll från våra hjärtan.
♥ Jag tog skoterkortet och jägarexamen. Heja mig!
♥ Ammarnäsresa med min far. Fiske, skoterkörning och mys.
♥ Vi förlovade oss!
♥ Sköt mig godkänd för köp av pistol.
♥ Lycka kom äntligen till oss!
♥ Vi fick veta att lilla kotten växer i magen och har fått känna sparkar och bök :).
 
 
Förutom det har det ju även gjorts mycket roligt som campande, fiske, jakt, Vanessamys och -bus, kompishäng och högtider m.m. m.m. 
Även om året inte varit genomgående bra så har det över lag varit underbart. Jag är så tacksam för att saker och ting ordnat upp sig och att vi har haft orken att ta oss igenom ångestframkallande saker som t ex badrummet. 
 
Så vad tror vi om 2016?
 
Jag hoppas att 2016 blir ett fantastiskt år med våran nya lilla familjemedlem. Det är en ständig ångest att något ska hända med våran lilla bebis och jag hoppas innerligt att det är en frisk liten krabat som kommer kika ut i april. Jag vågar inte ens skriva att jag tror någonting för jag vill inte jinxa det. Men ett nytt kapitel i vårat liv kommer det helt klart att bli, hur det än slutar :) 
 
Jag har många ambitioner för 2016 för min egen del. Att utveckla två av mina intressen det kommande året och så ska jag försöka reda ut vad jag vill göra på jobbfronten. 
 
Hur var ni för mål med 2016?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback