Konsten att få vänner.

Då hade ett år gått sedan jag skrev här sist. Känns galet att jag inte varit in här på så länge. Har försökt starta diverse andra bloggar, men vem försöker jag lura? Det är ju trots allt här jag alltid hamnar tillslut.
 
Måste säga att jag trivs väldigt bra i Jörn. Det är verkligen ett mysigt samhälle med mycket trevliga människor. Jag var så himla rädd att jag inte skulle kunna hitta några kompisar här. Jag menar, jag är ju typ gammal, inte kommer väl jag ihåg hur man gjorde när man skaffade kompisar :P. Men jag har träffat så många fina människor här, bland annat Elon och Ella som var dom första jag lärde känna. Det är nog tack vare dom jag känner någon alls här (och tack vare Kim så klart). Elon rekommenderade mig för jobbet på fritidsgården och där har jag hittat både Vickan och Johanna. Och Ella har nog presenterat mig för alla andra :). 
 
Är så roligt att det är ett så stort gäng tjejer som umgås här. Och att jag blev inkluderad så snabbt är ju helt fantastiskt. Känns ganska unikt att ett gäng tjejer är så öppna för att släppa in nya bekantskaper, speciellt när de flesta känt varandra länge, utan fördommar eller misstänksamheter.
 
Är i alla fall oerhört tacksam över att de fått mig att känna mig så välkommen här. 
Det får mig att trivas i Jörn och känna att det är här jag vill bo. Klart att kärleken är nog, men med vänner blir det så mycket roligare!
 
Sen är inte mina vänner från BJ (before Jörn) att förglömma :). Mina fina underbara vänner som jag träffar alldeles för sällan. Jag tänkte, om alla bara flyttar hit till Jörn kan vi ju umgås jämt :P hehe. Inte? Nja, nästan så jag misstänkte det :). Men jag bollar min tid bäst jag kan, känns som jag inte hinner med hälften av det jag vill. Skulle vilja hänga med alla hela tiden, så förlåt för det! För att jag inte hör av mig mer, för att jag inte hälsar på mer och för att jag inte är där. Jag försöker komma ihåg allt å alla, men min hjärna har inte riktigt den kapaciteten, så jag gör så gott jag kan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback