Måndag igen.

Måndag på barnfri vecka igen. Tomt och tyst är det här på Kyrkogränd och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Har alldeles för mycket planerat i veckan trots att jag fått alldeles för lite jobb. Och så saknar jag lillgumman, trots att hon pratar öronen av mig när hon är här :P. Har tillbringat helgen hemma hos mamma i Vallen och sedan kikade vi även in hos farsan på vägen till Urs. Alldeles för långt mellan gångerna när jag träffar mina föräldrar. Måste bli bättre!
 
Så då har jag startat ett nytt kapitel. Idag gör jag ett nytt försök på jägarexamen. Förra gången rann det ut i sanden, men den här gången är jag inte ensam och då må de nog va lättare att hålla motivationen uppe. Drar jag igång nu så borde jag vara klar veckan vi får lillvovven :).
 
Men de är inte bara det att göra i veckan. Fy bubblan som mormor skulle ha sagt. 
Visst är det roliga saker också men det som är grönmarkerat är viktigast, och så jobbar jag två dagar i veckan. Eller de kanske inte är så mycket? Vad tycker du Anette? ;)
 
Man skulle kunna tro att "Sticka klart strumporna" är en rolig post, men jag kan verkligen inte plocka upp maskor! HJÄLP någon! Helt värdelöst dålig är jag :). Det mesta på den här listan utom sista och första punkten känns ganska motig faktiskt.
 
Hade tänkt hinna in i stan i veckan också, får se när jag ska klämma in det. Jaja, ha en bra vecka allihopa! :)
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Så det där är vad du ska göra idag...tycker de verkar rimligt 😆

Svar: I veckan ju 😋
Mli Persson

2015-03-23 @ 13:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback