Lillebror

På beräknat datum, 24 april, kom äntligen lillebror till oss. 51 cm, 3715g och helt perfekt. 

Förlossningstankar.

Nu är det 1 vecka kvar. En yttig pyttig liten vecka. Hoppas så klart det ska dra igång när som helst, gärna nu 😊. 

Hittade en intressant grej på internet ikväll. Vanessa föddes nämligen i vidöppen hjässbjudning (fick just reda på att det kallas så). Alltså med pannan först och utan att rotera det sista halvvarvet så hon kom med ansiktet uppåt. Med henne gick det ju väldigt snabbt. Tydligen är det väldigt vanligt att förlossningen tar enormt lång tid när bebisarna ligger så, man brukar spricka massor och oftast slutar det med snitt. Så plötsligt känns den här förlossningen inte fullt lika hemsk. Om jag fixade en vidöppen hjässbjudning förra gången med bara två stygn och utan att de drog ut på tiden så borde jag ju fixa denna också. Man kan ju hoppas att denna kommer som den ska 😊.

Babyshower!

3 veckor kvar till beräknat och nu går de lååååångsamt. Kom ut bebis vi vill träffa dig! Är tyvärr så att jag just så pass gå in bakom ratten nu för tiden, är smidig som ett kylskåp och inga skor passar (tom fopporna är på gnällen) så jag sitter mycket hemma.

I onsdags blev jag överraskad med babyshower av Johanna, Ella, Ida, Petra och Vickan. Sådär alldeles lagom många, god mat och gott fika, lekar och fina presenter. Mysigt, intimt och inte för stojigt. Så perfekt! Har himla fina vänner måste jag säga. 💕 Nu pryder blöjtårtan badrummet uppe. Vill ju inte plocka isär den 😋. Är både chockad och glad att de vill lägga den tiden och energin på mig. Hade aldrig trott att jag skulle få en babyshower.


RSS 2.0