Lider mot sitt slut

Ja. Nu börjar valborgskvällen lida mot sitt slut. Har varit väääldigt trevligt! Gjorde faktist som jag lovade och drack inte allt för mycket. Är nu nykter och har varit det ett tag. Härligt. Då vet man i alla fall att man inte kommer vara bakis imorgon. Men nu ska jag nog gå och peppa de som vill festa vidare.

Puss å kram!
Sov gott på er

Lyckan åter

Äntligen! Nu har vi köpt en ny mus till datorn. Jag vet, jag tjatar, men det va verkligen irriterande. Har öppnat min första öl redan. Mumma! Ha en bra valborgsmässoafton!

Vansinne

Ja nu sitter jag alltså och bloggar utan mus. Det är INTE enkelt. Skitstörande att man inte kan göra texten varken kursiverad eller fet -suck-. Har i alla fall fått reda på att det inte är musen det är fel på utan datorn.

Men vad ska man göra?

För övrig ska jag på stan imorgon. Då ska jag:


- Gå på systemet
- Köpa en ny datamus
- Köpa kattmat (RC babycat till kisseungarna som snart kommer)
- Beställa kameraladdaren jag längtat efter så länge


Musjävel

Det finns irriterande saker, och så finns det den gången musen till datorn går sönder. k*?%&assface.... jag blir så ARG! Så vad gör man nu då? Det är söndag så man kan inte åka och köpa en ny. Kanske har Muffe en? Förresten kan man göra ganska mycket inne på bloggen även om man inte har någon mus att använda faktiskt. Går helt utmärkt att skriva inlägg faktiskt.

 

Valborgsplaner

Ja, planerna för valborgs ser ut som följande:image161

Fest hemma hos mig och Krister. Kommer att grilla och dricka lite alkohol. Kanske göra en liten brasatomten -hehe-, nej jag bara skoja. Får väl se vilka som kommer men jag tänkte försöka hålla det lite lugnare än förra festen vi hade. Men vi vet i alla fall att Micke och Maria kommer hit och kanske Muffe och Fredde om de inte har något bättre för sig. Jag ska dricka champagne faktiskt, sen blir det inge mer för mig. Ska försöka hålla mig ganska nykter, så någon håller koll.

Vill du komma förbi? Bara att höra av sig!  

Duktig

Har faktiskt hållit på pengarna för en gångs skull. Känner mig riktigt duktig. Har kvar mycket mer än jag brukar efter betalade räkningar och efter att ha köpt mat. Nog för att det inte kommer vara lika mycket kvar efter valborgs. Har ovarit på systemet så...aj aj aj. Plånboken kommer få sig en riktig törn då.

-Snusk-

Fick kylskåpsmagneter av My som hon kreativt gjort alldeles själv.
Visst va dom fina? -ler-


Things I want and need

Det finns så mycket jag vill ha just nu. Men har man inte massor och massor av pengar kan man inte köpa allt på en gång. Men jag tror att jag ska köpa en av sakerna i alla fall.

    
    
    
   

Jag har blivit en IKEA narkoman, men vad kan jag göra åt saken? Dom har ju så mycket snyggt! -ler-

Tjockisen

Här är min lilla tjockis. Hon är så sött jättedräktig så det är ju inte sant. Syns inte sådär jättemycket på den här bilden. Men va tvungen att lägga ut den i alla fall! -ler-

image142

Bakisdag

Va med Mikke å Maria igår å såg lite tv å prata. Sen när de åkte for vi till Muffe å hans bror å drack lite. Jäkligt trevligt och Muffe är ju en jävel på att göra Sushi! Det visste jag inte. Sen gick vi faktiskt den halvlånga biten hem. Kändes jäkligt skönt. Det måste vi göra om fler gånger.

Är lite bakis idag. Ganska behagligt faktiskt när man inte blir sådär spy-bakis. Så nu ska jag se en film och äta lite onyttig varmkorv, sen ska jag nog sova en stund till. Men puss på er andra bakisbarn! Jag lider med er. -ler-

Kissevalpar

Jag tror inte det är så himla långt kvar nu. Min kisse ska bli mamma -hihi-. Vi har gissat på:

Krister: 23maj , antal-4st
Mli: 15maj, antal-4st.
Micke: 13 maj, antal-3 st
Maria: 8 maj, antal- 3st

Skitnöjd!

Jag är verkligen nöjd med hur min blogg ser ut nu. Fast det låg lite slit bakom det. Den kan nog bli finare, när jag orkar -ler-

Är du nöjd med din bloggs utseende?

Ikväll?

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Krister va sugen på att dricka ett glas vin å mysa, men vi får väl se. Jag va faktiskt lite vinsugen själv. Det hade dock varit roligt om Bonnsan hade kunnat vara med, men hon har ju inte tid -hihihi- Lycka till! -ler-

Altenativ 2 blir att åka till Burträsk, men fan va dyrt. Det orkar jag inte. Nej. Det är nog inget altenativ trots allt.

Altenativ 3: Jag kan ringa till Sofia. Det skulle jag kunna göra! Men ska jag vara ärlig blir jag nog lite blyg, det va så länge sen vi sågs. I'm a dork, I know. -hehe-

image141

Poison

Händelserik vecka eller vad? Hittade en hund, Krister stukade foten, tagit hand om Bilbo, Hundöverfall, jobbat, hälsat på My, m.m. Båda bra och dåliga saker, men jag gör inte gärna om den här veckan en gång till. Nej, nu får de va bra! Hoppas bara att helgen blir positiv i alla fall. Annars blir jag nog ledsen i ögat å gömmer mig resten av månaden. BLÄ!
image140

Jag är förbryllad

Gillar på det sättet miniatyrbilder visas just nu! -ler-


Söt!


RSS 2.0