Vad är fel på världen idag?

Ska någon som kallar sig din kompis snacka skit om dig? Det är frågan. Någon som har några svar?

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad - ME LOVE!

Ni måste gå in på min pojkes blogg. Sidan finns bland mina länkar.

Tjing

Hundgalen

Ja nu är det i alla fall bestämt. Jag får köpa en hund till sommaren eller nästa sommar beroende på om jag jobbar och sådär. Det blir en liten Volpino Italiano. Dom är ju så underbart söta.
Men man får inget gratis. Då ska Krister få börja me folkrace, vilket jag inte tycker är så roligt. Men vad gör man inte för att få sin vilja igenom. Jag läääängtar!!


Volpino Italiano
Volpino Italiano bäbisar -ler-

Rörelse

Fan va skönt det är att motionera.
Att de ska vara så svårt att pallra sitt feta arsle iväg till gymmet eller badmintonhallen. Jag och Krister har varit duktiga och tagit oss hela vägen till Envisheten. Det är sporthallen där mamma bor. Spelade badminton en timme å lirade lite basket. Vi är ju så himla bäst på det. I alla fall jag *host*. Men det var i alla fall gratis. De är ju för hemskt att de ska kosta 80 spänn att spela lite badminton inne i stan. Det måste bli ändring om folk ska bli lite sunda. Priset borde i alla fall sänkas. Hur många vill bli sunda när det kostar dem skjortan? Då kan man ju räkna med att man kommer bli en ensam nykter människa utan några som helst pengar att roa sig för -suck-

Mina bästa just nu

Trots att jag inte lyssnar så mycket på musik för tillfället så har jag lyckats hitta några favoriter trots allt.

Jojo - To little, to late
Fergie - Fergalicious
My chemical romance - Welcome to the black parade
Panic! at the disco - I write sins not tragedies
Panic! at the disco - Lying is the most fun a girl can have with out taking her cloths off.
Agnes - Champion
Flipsyde - Angel


Gott nytt 2007

Nu kastar vi ut det gamla året och plockar fram ett nytt. Ett för hoppningsvis bättre år. Eller kanske inte bättre, men mer händelserikt. Jag har så många fina minnen från förra året och jag hoppas att jag kommer ha lika roligt i år.

Förändring

Lägenheten
Ny lägenhet i Boliden har införskaffats och jag trivs så himla bra med den. Efter renoveringen blev allt precis som jag hade tänkt mig det. Tapeterna blev underbara och nu när handfatet är i rätt höjd blev det perfekt. Det känns så himla skönt att det är en större än den gamla. Katterna kommer att älska det. -ler-

Håret
Aldrig mer kort hår. Det håller på att växa ut och bli sig själv igen. Änligen! Jag ska aldrig färga det igen heller. Nej, nu ska det bli långt, blont och som det var förut.

Snuset
Ja, det är tillbaka och det kanske inte är så hälsosamt men för mig är det de. Tycker jag ialla fall. Äntligen kan jag hejda mitt godissug. Det är på tiden.

Katterna
Ja, nu har vi bara två katter igen. Känns skönt. Men lilla Hampus (som han nu mera heter) har det bra i Skelleftehamn och det känns bra. Han kunde nog inte hamnat på ett bättre ställe.

Jobb
Förhoppningsvis kan jag börja jobba nu när jag har flyttat. Inte just av den anledningen utan bara för att jag äntligen hittat mig ett jobb. Bra gjort Mli!

Motionen
Vi har mycket närmare till gymmet och det är inte alls lika mycket folk. Nu kanske man kan gå in där utan att behöva köa till maskinerna. Och det finns faktiskt ett badhus på den här orten. Härligt!

Tillbaka

Den 15 feb ungefär kommer jag tillbaka med nya inlägg.
Har ingen dator just nu så det är lite knepigt.
Men förhoppningsvis har jag mycket roligt att berätta när jag börjar skriva igen!
Men fortsätt komma in här och lämna gärna någon kommentar.

Ses senare... eller hur?!

Tjing


RSS 2.0