beroende.

image439Så himla kul spel! Jag är helt beroende, men som jag sagt förr så känns det lite ovärt att betala massor av pengar för att köpa ett spel från nätet. Även om jag faktiskt för en gångs skull är riktigt sugen.

Testa det själv vet ja! Helt gratis.
www.greatdaygames.com

vilken jävla morgon.

Ja det är inte varmt å de blåser som fan. Riktigt tråkigt är det också. Sitter och väntar på att jag ska ta mig in på jobbet. Har suttit här utanför och huttrat sen kl. 5. Fan va drygt. Fick skjuts i morse de är därför jag blev så tidig. Men tur att jag har egen nyckel imorgon så jag kan gå in så snart jag kommer fram. Men nu tror jag den andra tjejen kommer. Ha de!

dagens news.

  
- Jag har fått jobb (vet inte hur mycket nyhet det är men...)
- Batistini har åkt till sin nya ägare i Nordmaling
- Armani ska bo hos David från augusti
- Gucci fortfarande inte tingad!
-
Jag har shoppat en helt ny grå,rosa klänning och en svart tunika (ska ta kort på dom senare)


Sen kan jag nog inte komma på något mer nytt och det börjar snart vara dags att åka till jobbet.
Sov gott allesammans!


and the winner is.

-Haha- så jäkla kul! -skrattar- En gammal goding!
Man ska inte ta något för givet.

vilken vovve.

image438
Åh va jag vill ha en sån här liten rackare. Finska lapphundar är ju bara helt underbara. Tycker bäst om dom här bruna med ljusare tecken, dom är verkligen hur vackra som helst. Har funderat mycket på de där och kommit fram till att jag absolut inte vill ha en liten hund. Skulle ju bara tappa bort den -skrattar-. Men alla sånna planer får vänta till efter Norge.VILL HA JUST NU LISTAN 


Hund

Häst

Hus

Välbetalt jobb

Körkort och bil

Dator


mumma.

Nu ska jag vara hos mamma i tre dagar så ni lär för en gångs skull se mycket bloggande från min sida. Härligt att få skriva av sig lite för en gångs skull. Jag blir tokig av att inte ha en dator hemma.Världens bästa NYTTIGA snacks om man ska se film måste vara detta:


Morotsstavar, vitlöksdip och isvatten. Oj, så underbart.


stor vs. liten.

image435Garvade mig blå när jag såg den här bilden. SHIT va jag är liten om man jämför med Krister. Jag ser ut som en liten tomte bara bredvid honom -haha-. Vi sitter faktiskt på lika höga stolar! I övrigt är vi ju ganska söta -ler-. Annars är det här en typisk partybild när jag och Krister är IN PARTYACTION. -hehe-

image436

norway here I come.
Ja nu var det i alla fall bestämt. Mli ska till Norge i slutat av oktober eller början av november. Kommer vara där över min födelsedag och jul. Sen får vi se om jag hinner hem till nyår. Längtar faktiskt. Kommer nog bli riktigt roligt, och tufft. Kommer nog att få slita arslet av mig. Men som Bonnie brukar säga: "Man är som en hora, gör allt för pengar" -skrattar-. Dock vet jag inte vad vi ska jobba med ännu. Verkar som att vi ska åka dit och sedan söka arbete när vi väl är där. Ja vi får väl se hur det blir med den saken.

Lite pirrigt är det faktiskt att bara sticka iväg. Kommer sakna Krister och kissekatterna skitmycket, men de kan de vara värt. Jag ska ju inte vara borta så länge. -ler-

sova?Jag borde verkligen sova för jag börjar jobba klockan 6 imorgon. Men jag känner verkligen inte för det. Är hemma hos mamma och sitter vid en dator för första gången på typ 100 år. Men man ska inte vaka heller för då kommer jag aldrig att orka. Blä.

take a look.


Nu finns det bilder att se på BILDDAGBOKEN!

Pite dansar och ler, kattungar m.m.

borta för alltid.

Fy fan va hemskt det kändes när Maria kom och hämtade lilla Batistini igår. Fick verkligen hjärtsnörp. Man har ju försökt att inte bli allt för fäst vid kisseungarna, men de ä så svårt när dom är så gulliga. Men...det kändes bra i alla fall på något vis. Fan va jobbigt.

Nå ja, man får se det från den ljusa sidan. Snart slutar det lukta kattunge i hela lägenheten och man kanske kan börja snygga till det lita utan att vara rädd att allt nytt man köper ska gå sönder.


Hoppas du ska trivas hjärtegull!


pdol.

Ännu en gång skriver jag från mobilen. Va då i pite i helgen. Ska lägga in lite bilder sen.

Fredagen va himla trevlig med alkohol så de räckte och ruskigt mycket trevligt folk. Synd bara att de sluta med en redig smäll över skallen och en massa tjafs. Lördagen blev de inge av för min del. Åkte hem å sen kom regnet. Men över lag en lyckad helg.

mobilt bloggande igen.

Ja så ligger man bredvid bonnie och ska sova. Tidig morgon imorgon. Fy för sånt. Gäller att ligga i om man ska hinna med allt man ska göra innan helgen. Jag och krister tänkte ha lite kvalitets tid och åka till stugan i fjällen å fiska. Mys! Blir inget pdol i år. Känns inte så viktigt. Vill hellre åka å fiska faktiskt. Men mest av allt vill jag egentligen följa mamma till gbg imorgon. Men jag ryms inte -tjurar-. Nej men nu får ni sova så gott. Gonatt!

dom små.

Snart ska kissebarnen bort. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade. Det är en sak att ha en liten kisse å en annan att ha 4. Nej, åh va skönt de ska bli. Men jag kommer att sakna dom små krabaterna lite också. Dom ä ju trots allt mina söta smågrisar -skrattar-. Tack och lov har vi hittat ett lovand hem till armani igen. Min kära David ska va honom, å då vet jag då helt säkert att han kommer få de bra.

Tjingeling

datorlöshetsuger.

Sitter nu inte helt oväntat och bloggar från mobilen för första gången. Inte alls lika roligt som att sitta vid datorn måste jag säga. Det suger verkligen att inte ha någon dator. Men jag kan ju blogga i alla fall -ler-.

Ser ut som att det blir jobb i norge och jag måste erkänna att jag ser fram emot lite äventyr. Omväxling är bra! Synd bara att jag inte kommer att träffa min älskling på ett tag.


RSS 2.0