Jeansigt.

image1232Imorgon bär det av till Umeå med mamma och syrran. Ska först förbi en sväng hos tattuerarn och lämna lite bilder och prata med dom lite. Ska även boka in en tid till Krister för piercing i ögonbrynet. Yes! Sen blir det att shoppa lite på stan. Nog för att jag inte har så mycket pengar till mitt förfogande men jag har en grej jag MÅSTE köpa.

Har ett par vanliga jeans och ett par svarta. Har väldigt svårt för att hitta jeans jag gillar och har väldigt lätt för att riva sönder och tappa bort dom. Men nu har i alla fall mitt enda par vanliga jeans gått sönder så jag måste köpa nya och jag bävar inför uppgiften. Visst kan jag säkert hitta jeans som passar, men då måste dom passa plånboken också! Har inga tusenlappar och slänga på ett par byxor. I wish.
Sen kan jag inte förstå vad det är som är så svårt med att köpa byxor. Tror att det är mina skumma proportioner som gör det svårt för mig.

Sen ska jag försöka hitta något fint till Krister i Umeå också. Han är värd något, så snäll som han är.

Men på tal om morötter, måste ju bara skriva att jag är jätte avundsjuk på Maria som åkte till Italien idag. Blä på dig, jag vill ju också åka utomlands! Har aldrig varit utanför Skandinavien, tro't eller ej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback