Fullspäckad dag.

Uppstigning tidigt imorse och iväg till Malå. Skulle hälsa på Åsas bedårande ungar och kolla på lite kläder. Försökte få tag på Vanessa men hon svarade inte. Synd... :( Tyckte så synd om Åsa som tyckte de va riktigt jobbigt att lämna barnen.

När vi kom hem blev de hälsopizza med Åsa, Peder, Farmor och Peders pappa. Hur god som helst! Riktigt mättande var den också. Bra jobbat Åsa! Vår egen lilla general -hehe-. Jag jobbar bäst under strikta order -haha-.
Efter det var det tänkt att vi skulle iväg på ett hårt Core passAerobicsstudion, men tiden bara sprang iväg och plötsligt var klockan allt för mycket. Jag ville verkligen åka så det kändes lite surt, men vi får ta det nästa vecka istället. För att kompensera för vår förlust bestämde vi oss för att ha lite skönhetsvård istället. Färgning av hår och plock av ögonbryn blev det. En liten promenad hann vi också med. Känns skönt att slippa den fula utväxten, men jag börjar va sugen på att blondera mig så jag kan få min naturliga hårfärg igen.

Planerna för imorgon är att hjälpa Linda med en grej. Så otroligt tråkigt, men de måste ju göras. Vad orkar jag inte berätta, men det är rätt tråkigt i alla fall. Sen tänkte jag köpa en lite billigare kameraväska så jag inte ska tappa bort alla sladdar och grejer till kameran. Skulle vara otroligt onödigt nu när jag äntligen har köpt mina drömmars kamera. Vill inte ens tänka på hur frustrerad jag skulle bli om t ex. laddaren skulle springa bort.

Nå ja...dags att gå och lägga sig. Ska upp tidigt imorgon!
Natti natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback