Time to say goodbye.

Sitter och lyssnar till just den Simple Plan låten just nu. Men så sant som det var sagt. Time to say goodbye...
Håller på att packa ur de sista nödvändigheterna ur lägenheten i Boliden nu. Tar med allt, inklusive datorn till nya lägenheten. Tyvärr har vi INGET INTERNET där. Så jag kommer kanske inte bloggar så mycket på ett tag nu. Ska försöka fixa internet till nästa månad. Eller tidigare om det går.

Men nu ska jag packa! Vi hörs!PS. Jag har hittat min kamerasladd nu, så kommer att bli bilder så snart jag fått internet.

Sanningen om Blondinbella.

Haha, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag skriver om Bella, men detta är alldeles FÖR komiskt!

LÄS ARTIKELN!

Keys

image1205Nu har vi äntligen fått nycklarna till nya lägenheten!
Åh så underbart jättekul. Känner mig superspeedad och lycklig. Ikväll/natt blir det att fara dit en sväng och pyssla å få dit lite prylar...kanske. Om jag orkar. Sen ska vi dit en sväng till imorgon. För på lördag ska de tömmas i Boliden. Fast de kanske alla vet vid det här laget -haha-.

Vilken jävla dag det har varit idag. Alldeles sanslöst dålig och fruktansvärt bra på samma gång. Orkar inte skriva om det nu för de är varken stora eller viktiga grejer...

Nu ska jag se till min lilla nedsövda kisse som inte har vaknat än. Hur länge har hon tänkt sova egentligen?


Hmmm...

Skulle man kanske färga håret blont igen?
Blondin eller brunett?
Vad tycker du?

image1204


Me Love Moe

Alltså Moa är ju underbar!
Jag har inte fått åka skoter på hela vintern och så passar hon på att bjuda in oss lagom till Skoter VM. Då ska vi få tolka efter skoter och ha roligt. Fan va nice! Kan helt klart bli en höjdpunkt i vinter. Har dessutom saknat henne massor. Me ♥ Moa! -hihi- Can you feel the love :P
image1203


Haha min mamma är så rolig. Stackars mig.

Bäst just nu.


Sista tv-kvällen

Ja ikväll är det ju som vanligt Men in trees, Greys Anatomy, Top Model och Fråga Olle m.m. Sista gången vi har våran tv kväll i Boliden. Ska verkligen försöka njuta av den. Vad ska ni andra göra ikväll? Tv-kväll kanske?

Det närmar sig snabbt.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, men lite bloggande hinner man väl alltid med -hehe-.
image1202

Shit va tiden går fort. Imorgon ska Tess kastreras och på lördag ska vi flytta. PÅ LÖRDAG! Det är typ om 3 dagar. Helt sick. Jag tycker jag har bott här en evighet och så helt plötsligt ska jag inte bo här längre. Så jävla skönt.
Det blir väl lite "borta bra, men hemma bäst" faktiskt. För jag är ju uppvuxen i Ursviken och har bott där i stort sett hela mitt liv. Det känns bara helt overkligt att det är så snart vi ska flytta. Vi har ju inte hunnit packa allt.

Image.

Jag fattar inte de där med att ha en image på bloggen. Alltså som te x. blondinbella som alltid ska vara superglad och superperfekt hela tiden. Finns många andra också som inte säger hur dom egentligen mår utan alltid ska vara superdeppade eller superglada. Vad ger det egentligen? Anledningen till att man har en blogg är väl för att man ska få skriva av sig oavsett vilket humör man är på, och speciellt om man är på dåligt humör?

Förtrollad.

image1200
Har just sett filmen Enchanted eller Förtrollad som den heter på svenska. Snacka om rolig film. Tycker det är riktigt roligt att disney driver med prinsessorna i sina egna filmer och gör något riktigt underhållande av det. Kan kanske inte ge den toppbetyg, men den är helt klart sevärd.
Rekommenderar den absolut!

Betyg: image1201

Gamla favoriter.

Lite gamla favoritlåtar. Lyssna och njut.!

145900-1193

Sluta klaga mamma.

image1199

Min mamma klagade över min bloggdesign här om dagen.
- "Kan du inte ha en bild där du är lite uppfixad och
 sminkad i alla fall?"

Sorry mamsingen, men jag gillar min blogg precis som den är.
Det är ju faktiskt så här ni är vana att se mig. All natural -hihi-Inget skvaller direkt.

Det har ju varit en babyboom utan dess like i hollywood just nu och alla är ju dödligt trötta på att snacka om folks bebisar. Däremot trodde jag faktiskt att de skulle bli en del snack om Jamie Lynn Spears graviditet, men där tog jag fel. Till min stora förvåning har jag inte hört något alls om henne. Det är ju en rätt invecklad och intressant hela den där Spears historian... så någon som kan uppdatera mig?

image1195

Allt jag har hört är att hennes kille ska ha velat göra faderskapstest för att bevisa att det inte är någon producent som är farsan. De gick ju rykten om det. Sen typ att Jamie Lynn och Britney är ovänner...

Grattis i förskott!

Nisse fyller 22torsdag så jag tänkte passa på att säga grattis 3 dagar för tidigt bara för att vara säker på att jag gjort det. Så...

GRATTIS NISSE!
image325

image1194


RSS 2.0