Tonight is the night.

Nu bär det snart av mot partyt. Ska bara fixa lite grejer först. Ringa några samtal och annat smått och gott.


Ha en skräckinjagande kväll -moahaha-

Sy sy sy.

Japp, det är vad jag gjort idag och faktiskt blev klänningen klar. Inte så avancerat men klart bättre än den va förr. Nu kom jag på att jag kanske skulle ha tagit en före och efter bild. Det är ju lätt att vara efterklok.

Imorgon smäller det :)

I love halloween!

Åh va roligt det är med alla förberedelser. Va å köpte en utstyrsel till Krister idag, trodde aldrig jag skulle sluta skratta. Garva i säkert en kvart. Men han har valt den själv och jag hoppas han har på sig den nu. Absolut klockren va den i alla fall.

Sen så har jag och Maria sytt på våra klänningar idag. Maria hade köpt en svart ganska vanlig klänning åt mig på second hand som jag ska göra om lite. Än så länge ser det bra ut. Har kortat den lite, gjort nya axelband (är inte så mycket för tigerrandiga pärlor) och ska fixa lite detaljer på den. Jag kan ju typ sånt här egentligen...kanske...inte -haha-. Ska bli spännande att se resultatet när den blir klar, förhoppningsvis imorgon.

Emelie ringde idag också. Undra va hon ska ha på sig på festen? Blir säkert nå fränt. Hon erbjöd mig i alla fall att låna en av hennes vampyr klänningar, så jag hoppas jag kan ha den. Annars har jag ju min egen sydda som back up.

Jaja, nog om halloween. Nu ska jag sova. Gonatt!

Förberedelser.

Snart är halloween här och jag och Maria förbereder för fullt. Halloweenfest på fredag och jag har köpt lite props för att göra det hela lite mer spännande. Ska vara vampyr i år och hoppas nu att det ska bli riktigt roligt eftersom jag missade festen förra året. Va sjuk då :(.Har köpt lite blodampuller, vampyrtänder, paket med flytande latex och sånt. Va inte så himla dyrt så vad sjutton.

Imorgon ska vi sy lite. Har ingen klänning att ha just nu så varför inte fixa en själv. Är lite kort varsel och så, men hur svårt kan de va? Okej, när jag säger så blir det oftast inte så bra. Hoppas på det bästa i alla fall. Maria kanske är en riktig jäkel på att sy.

Någon som känner för lite halloweenparty? Bara att höra av sig! :)

Haha någon som ska klä ut sig till en pizza?
Viktig info.

Nytt lösenord till den lösenordsskyddade delen av bloggen.
Skicka ett mail om du vill ha det!

Besök. Läs. Kommentera.


Big announcement!Jag och Krister förlovade oss i fredags!

Jag är verkligen den lyckligaste flickan i världen! Älskar dig Krister!

Morgonstund har guld i mun.

Eller nått. Jag kan inte fatta att jag är uppe så här tidigt, men det är ju faktiskt av en anledning. Upptäckte sent igår kväll att jag skulle till läkarn idag, 08.15. USCH Å FY! Hatar att stiga upp tidigt.
Det positiva är väl att jag hinner äta lite frukost, ta mig en kopp kaffe och lyssna på rix morgonzoo innan jag åker... kanske -hehe-.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning.

It's me.

Har blivit väldigt lite bloggande dom senaste dagarna. Har inte varit speciellt sugen faktiskt. Tänkte mycket på allt jag ska/bör göra och det jag vill göra. Känner för att rymma från Skellefteå ett tag, så det är väl tur att jag ska göra det snart då. Hade vela ha med mig Krister bara, men man kan ju inte få allt. Kommer ju ha Bonnsan i alla fall.

Tänk att små saker som att man är skyldig någon pengar eller att man inte städat kan förstöra humöret för en hel dag. Jag måste skärpa mig och lära mig koppla bort.

Undra om man skulle börja med yoga. De kan säkert vara bra. Någon som testat eller kanske till och med håller på med yoga som kan säga vad dom tycker om det?

Foto: Krister

Men nu ska jag gå och mysa med pojken min som ser film. Tänk att klockan bara är 10, jag trodde den va 11 -haha-.


Du är inte den jag trodde du va...

Så skönt.

Blev en väldigt lugn kväll med Stjärnor på is och mys i soffan. Lite Maria och Micke fick vi njuta av också...ja alltså deras sällskap så klart -hehe-. Krister ska upp och jobba imorgon så vi gör en tidig kväll och går och lägger oss nu.

Ha en trevlig lördagskväll/natt.

3 år tillsammans, igår.
Off.

Totalt datorförbud idag så nu stänger jag av datorn.
Ha de bra så länge! :)

Jag blir så trött.

Det här inlägget är lösenordsskyddat eftersom jag tycker det är för personligt att lägga ut så alla kan läsa.
Vill du lösenordet, så skicka mig ett mail till: crazyhappy.blogg@hotmail.com

Du som har lösenordet, ge inte ut det till NÅGON!

Let's go.

[Har kommit in i en Avril Lavigne fas igen. De va länge sedan sist nu.]

Fy va jag är omotiverad, eller är jag trött kanske? Aja, jag ska i alla fall gå och lägga mig nu. Orkar inte sitta med varken bloggdesigner, webbsidor eller någon annan skit nå mer ikväll. Framtiden får vänta.


Land i sikte...

Snart är ju 2008 slut (och oj va snabbt det gått) och jag har redan hunnit sätta upp mina mål för 2009. Jag tänker nämligen vara rik och berömd innan 2010, -hehe- eller i alla fall rik. Nej men seriöst nu, tanken var att början av året skulle se ut så här:

Jan-Feb: Vara i Norge och jobba
Mars: Gå XHTML- och webbsidebyggandeskurs på medborgarskolan
April-Maj: Göra research och planera inför start av eget företag, kanske möjligen börja rigga min studio om allt går som de ska

Sen får man väl hoppas att jag kan starta eget innan året är över.
Jag kommer troligen bara göra hälften av det jag har skrivit, om ens det. Men det här är i alla fall mina mål. Nu gäller det bara att jag ska genomföra dom.

Men nu ska jag återgå till mitt skapande. Ha de!


RSS 2.0