Weird dreams.

http://www.thegemtree.com/images/3%20Disc%20Orange%20&%20Black%20Feathered%20Dreamcatcher.jpg

Måste bara berätta. Jag har så sjukt roliga/konstiga drömmar nu för tiden. Nog för att jag alltid har de, men i alla fall :).

Inatt drömde jag att jag hade svalt en pinglande leksak, så det pinglade till varje gång jag gick. Det gjorde
att bebisen blev jättearg på mig bestämde sig för att komma ut i vecka 20 istället. Jag hade av någon anledning svimmat utanför en affär och inte vaknat förrän förlossningen va avklarad så jag minns inget av den.
Men det kom i alla fall ut en välskapt, fullt frist, normalstor bebis. En flicka med axellångt, lockigt blont hår.

Eftersom hon kom så tidigt och vi inte packat några kläder fick jag låna av Anette som plötsligt va där. Hon lärde mig hur man tog på kläder och en massa sånt. Hade verkligen no clue :P.Igår natt drömde jag att aliens kom i flygande tefat och förstörde jorden. Jag och Krister fick ett erbjudande (som de viktiga människorna vi är :P) att komma och bo på utomjordingarnas oförstörda planet. Vi fick bara packa med oss det som rymdes i bilen så beemade dom upp den -haha-. Vi fick även ta med oss Maria och Micke ifall vi inte berättade det för dom utan lurade dom att packa och stoppa in allt (och sig själva) i bilen -hehe-.

När vi väl kom till den andra planeten hamnade vi i en fängelsehåla. I cellen var 4 vargar som jagade mig. Sprang mot en dörr och där inne stog en tomte med en liten glasboll som han gav till mig. Han förklarade att allt inte såg ut som man tror och att jag skulle kolla i glaskulan.

När jag kollade genom glaskulan och på vargarna, såg jag att vargarna inte var vargar utan gycklare. Sen vakna jag. Väääldigt skum dröm -HAHA-

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag drömde alltid att vi fick en flicka, så nu när du också gjrot det måste jag ändra mej. jag tror att ni får en liten tjej. vikt och längd står dock kvar =D

2010-05-12 @ 23:00:23
URL: http://siemprealgo.blogg.se/
Postat av: mija

Grattis till graviditeten :)

2010-05-13 @ 08:26:43
URL: http://miamariannejaako.blogg.se/
Postat av: BonnieBee

Haha man kan fan tro att du håller på med nå skumma grejor! HAHA

2010-05-13 @ 18:33:16
Postat av: Rob

På TOK för mycket Harry Potter för dig nu Mli. Nu måste jag nog ta en sncak med Krister om detta :P

2010-05-13 @ 22:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback