Hemma.

Då har man kommit hem från mamma. Möttes av en väldigt ledsen och kall katt utanför dörren, men så går det om man smiter ut och vägrar komma in när man ropar. Ska gå och lägga mig en stund till och ta igen mig precis som kisse ;). Kanske får sova några timmar i alla fall.


Pappa var förbi och kaklade igår. Hade ingen aning om att han skulle komma så jag hade ju åkt till mamma. Men de tog sig då in så de va ju som inga problem. Tråkigt bara att inte kunna vara där och lära sig.

Ikväll kommer Krister hem så då blir de upphängning av takpanel och skåp, samt fastskruvning av skafferi om vi hinner. Måste först måla ett varv till på takpanelen så de ska ju hinna torka också. Massor att göra som sagt. Har alltså massor av städning att ta itu med idag... usch va jag inte längtar.Men men... ha de! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Oj, det är fullt upp hos er :)Jo, vi har funderat på vagn, men vet inte riktigt vad än... har varit och kikat en gång, men det känns som om fler gånger behövs, och hittar vi en modell vi gillar kan man ju kolla om man hittar den på Blocket först :)

2010-10-26 @ 22:53:03
URL: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback