Shabby.

Ska ärligheten fram så är jag grymt inredningsintresserad och tänker på hur jag vill ha hemma typ 50 % av min vakna tid. Jag gillar verkligen shabby chic stilen, tycker det är superfint! Men vissa har verkligen tagit det till sitt max och då tappar jag liksom suget. Alla dessa (ursäkta allihopa som har så) suuupertråkiga kritvita hus med prylar som får det att se ut som en loppis är verkligen inte fint längre. Och jag menar inte de som har saker som ser slitna ut, det gillar jag. Utan de som har tuuuusen saker på varje hylla. STOPP! Visst det ser superfräscht ut med helvitt... på bild. Men jag skulle inte kunna leva i en miljö som ständigt påminner mig om ett sterilt sjukhus.

 

Jag har bara vita väggar hemma, men därför har jag inte en endaste vit gardin eller matta. Färg är upplivande och roligt.

 

När kommer färgen tillbaka till hemmen?


Kommentarer
Postat av: Anette

Hey, ja e helt me på din linje, känns lite platt när väggar, gardiner, möbler å mattor e vita, som om man sitter å anstalt :)

2011-02-12 @ 09:23:40
URL: http://monkeymama.blogg.se/
Postat av: jessica

håller också med dig..jag skulle bli knäpp och bo så..och tänk och ha barn..jamena barn är ju inte precis renliga av sig =P och vad gör man med leksaker och sånt? Får dom bara ha vita leksaker då..och kläder? =P

2011-02-13 @ 18:20:04
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback