Bästa läggningen ever.

Har varit hårdkörning nu en vecka eftersom läggningarna funkat så dåligt. Vi har provat bära, söva i famnen, söva med flaska, söva i våran säng, sjunga osv. osv. Inget har funkat. Det har antingen slutat med att hon inte somnat förrän sent, att hon vaknat 100 ggr per natt eller att hon absolut måste sova i våran säng. Så nu har vi helt enkelt lagt ner henne i sin sängen efter en vällingflarra och lagt ner flaskan i sängen med henne. Dom senaste 7 dagarna har hon skrikit i ca 5-10 min innan hon tillslut somnat, har varit jobbigt men värt det då hon sovit hela natten i sträck i sin egen säng. Och ikväll blev det typ hur bra som helst!

Började med 2 min förbannat skrik, fortsatte med 2 min sörplande på flaskan och avslutades med pratande och lekande innan hon somnade alldeles själv. HALLELUJA!


Våran toka för ett halvår sedan :) Haha tycker hon ser helt galen ut på den här bilden :P


Kommentarer
Postat av: momme

Riktiga stjärnögon har hon min lilla prinsessa

2011-11-10 @ 08:25:13
Postat av: Johanna - johannabolmgren.se

Tycker hon var söt :)Vad bra att det gick bra! Charlie har ett liknande sovmönster... Äter hon en hel flaska välling innan ni lägger ner henne och sedan får hon lite mer, eller lägger ni ner henne innan den är slut så hon får äta upp slutet själv?

Och ni har bara ignorerat hennes skrik? Så att hon förstår att hon ska sova typ?

2011-11-12 @ 18:31:49
URL: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback