Jag saknar...

... Krister
... Gossip Girl
... att mysa ner mig i soffan å läsa
... Harry Potter
... julen och snön
... tekväll
... sängen, så nu ska jag sova!

things ♥rockmenka 9 - blog dostępny pod adresem izaa66.pinger.pljumping around, screaming.Broken vase and red roses ...

Redigering.

Har en del att göra ikväll känner jag. Ska framför allt redigera Emmas bilder men även dagens foton ska få sig en omgång. Blev faktiskt inte så många bra idag tyvärr, men alla dagar kan inte vara bra. Va lite oinspirerad, Annica va sömnig och nää...

Bjuder på en av våra mer oseriösa bilder så länge och så klart en liten på Nessan som va en duktig åskådare :)

 


Foto.

Ännu en gång bär det iväg för fotografering. Ska bli kul då jag är inne i värsta fotostimmet. Annica, Linda, Linda, jag och Elin ska ut så resultatet får ni se sen.

Linda från förra fotningen.


Vem är du?

Vem är den här anonyma som kommenterar hela tiden.
Ser att det är samma ip-nr men mer vet jag inte. Ge dig till känna! :)

Skämmes!

Fy va jag har varit dålig på ta bilder på Vanessa på senaste tiden. Ser alla fina barnbilder jag tagit men inga är på min egen lilla tjej. Ska ta tag i det på söndag hade jag tänkt. Då ska Krister få assistera så ska jag knäppa en miljon kort. Eller så kanske jag måste lura med mig Anette om hon har tid :P

♥♥♥


Den lugna tiden är nog förbi.

Jahapp, vi har väl väntat på det här. Lillan har börjat klättra på allt hon hittar. Från pallen till kökssoffan och nu får hon sig även upp i vardagsrumssoffan. Problemet är väl kanske att hon inte tar sig ner :P. Det blir mest stagedive-stuket eller så glider hon ner lite snett och landar på valfri kroppsdel. Men men... hon lär sig väl de tillslut också. :)
Bokat.

Som den nörd jag är har jag och syrran bokat in oss på en heldag i en biosalong i Umeå. Twilight maraton för hela slanten och vid midnatt får vi se den näst sista 4: de filmen. Ska bli kul, även om jag tycker bättre om böckerna än filmerna! Den 15 nov drar vi :)One snuggle piece.

Mamma kom hem med presenter från Göteborg i söndags. Favoriten var nog en svart "Snuggle up", undra hur många varianter de finns nu :P. Den är i alla fall lovely och jag skulle gärna bo i den om jag fick, men inte ens jag går på stan i sparkdräkt -hehe-. Linda fick en likadan så nu kan vi matcha alla mysiga filmkvällar :).Vanessa fick också en massa fina presenter. Men hennes favvo blev nog en jättefin grön/rosa/blå kryptunnel. Så mycket skoj för någon lilla tjej :) ♥

Working my ass off.

Ännu två träningspass avklarade. Först S.P.Y.C och sedan Core precis som förra veckan. Den här veckan gick det betydligt lättare faktiskt. Känner mig starkare i kroppen och mer uthållig. Kul att man känner lite resultat!

Krister är så söt. Idag sa han bara sådär ur tomma intet: "Du har blivit mycket smalare". Vill bara pussa honom (och de gjorde jag också ;))! Tycker det är svårt att se själv så då går sånna kommentarer rakt in i hjärtat :). Tack älskling!

Bara två pass kvar den här veckan alltså, gym uppföljningen och bodycombat. Ska bli kul :)

Kettlebells.

Vilket... intressant... pass det var idag. Kommer inte ihåg så mycket av själva träningen, mer den där fasta lilla rumpan och dom stönande sexljuden... Men nu förhastar jag mig hehe :P. Ordenarie tränare kom aldrig till passet så en ung fräsch kille hoppade in istället. Oh mama! Var väldigt svårt att koncentrera sig ska jag erkänna. Kommer alltså aldrig gå på hans pass igen om jag vill bli snygg och tränad. :P

Jag har inte gett upp.

Har inte blivit så mycket skrivet om träningen på senaste tiden, men de betyder inte att jag inte tränar :). Veckans träning var riktigt bra. Har kännt mig sådär lagom mör ;). Nästa vecka däremot kommer jag nog va mer död än levande, men de blir säkert superkul i alla fall. Speciellt eftersom vi har 2 helt nya pass att se fram emot. Har aldrig kört varken Kettlebells eller BodyCombat så de ska bli spännande.


Jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen men jag blir så helvetes irriterad. Trots att jag kört på ganska bra och trappat ner på sockret och matportionera så går jag inte ner ett kilo! Visst, jag känner mig mig aningens smalare men jag vill faktiskt se lite resultat på vågen i alla fall! Är de så illa att man ska behöva svälta sig för att vågen ska peka neråt? Vilket jag inte kommer göra...

Det rullar på... *ruuuuuuuull*....

Ja här hemma är det värsta kaoset. Och då menar jag att det ligger saker överallt som blivit flyttade, disk som inte hunnits med och leksaker i en endaste röra, men för en gångs skull känns det inte så himla jobbigt. Känns mer som ett resultat av allt skoj jag håller på med.

T ex håller jag fortfarande på med mitt "hemliga" projekt, gör bloggdesigner åt höger och vänster (kolla t ex in Anettes nya), fotar och redigerar bilder, syr och en massa annat... Ska ta tag i den där städningen typ imorgon :).

Men foto i alla fall. Var iväg med Linda och Annica och fotade vid Byskeälven med lite spetstema. Blev några fina bilder som jag ska lägga ut sen men här är i alla fall några att kika på. Skulle lägga in 2 till men bloggen vill av någon anledning inte :(


Helg.

Sista dagen på helgen och jag kan väl tycka att jag lyckats åstakomma lite i i alla fall. Lördag blev de spinning på morgonen, skönt och lite intressant att bara vara 3 personer MED instruktören :P

Har även börjat på ett litet projekt som förhoppningsvis är klart imorgon :). Ska bli kul att visa sen!

Men nu ska vi åka och hälsa på mamma som har varit i GBG en vecka. Hon ska visst ha med sig presenter... och sen så har vi ju saknat henne också så klart :).

God morgon!

Äntligen fredag och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Krister är hemma och Nessa bara är sitt vanliga underbara jag. Tog en tefrukost i morse till "Alla älskar Raymond" och lillan skruttade på, verkligen härligt.
Sötaste tjejen i staaaan :)


Cozy.

Under tiden som Krister såg på hockey med Robert gjorde jag, Linda och Vanessa lite mys hemma. Tände lite ljus och vilade träningsvärken lite :). Tillsammans med en god bok och en kopp te hade det blivit en ultimat kväll men tyvärr hade den ideén inte hoppat in i hjärnan förrns nu när jag ska sova. Klockan har blivit PÅ TOK för mycket så... Gonatt!


Längst till höger på bänken ser ni den superfina ljuslyktan jag fick av Anette för ett tag sen :)
Underbar eller hur!


RSS 2.0