1 månad med träningskortet.

Hakar på Anette och skriver ned det jag lyckats åstakomma den senaste månaden på träningsfronten. Kan va kul att se det samlat :) På lördag blir det vägning, foto och mätning, kommer köra de en gång i månaden få se om det blivit några resultat.

v. 36
Gym
Zumba

v. 37
Gym
S.P.Y.C
Gym

v. 38
Gym
Core
S.P.Y.C

v. 39
Spinning
S.P.Y.C
Gym (på lördag)
Sen får vi se om veckan bjuder på något mer...

Passbeskrivning.

För er som inte vet vad allt jag skriver innebär kommer en passbeskrivning här. Taget från friskvårds hemsida!

Afropowerdance
Ett härligt danspass inspirerat av afrikansk musik. Enkel koreografi som passar både nybörjade och dansvana. Bli ett med trummorna, hjärtat och dina fötter!

Bodybalance
Ett pass med rörelser hämtade från Tai Chi, Pilates och Yoga som utmanar både din balans och uthållighet. Passet gör dig fokuserad och lugn samtidigt som du tränar styrka och rörlighet.

Bodycombat
Ett svettigt pass med massor av kraft och energi inspirerat av kampsporter som taekwondo, kickboxning, muy thai, karate m.fl. Det är individuell träning med sparkar och slag i luften där du utmanar din fantasimotståndare!

Bodypump
Ett perfekt pass för dig som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Vi använder oss utav skivstänger där du själv väljer vilka vikter du vill ha. Vi tränar styrka och uthållighet och du kommer snabbt märka förbättrade resultat.

Bodypump/Cykel
Ett kombinationspass där vi börjar med 40 minuter Bodypump och avslutar med 45 minuter Cykel.

Box
Ett konditionspass med boxningstekniker där vi använder oss utav handskar och mitzar. Ett pass med kraft och energi där du får upp pulsen ordentligt! Svettigt, roligt och adrenalinframkallande.

CardioCore
Cardio-hjärta, core-kärna . Ett funktionellt pass som höjer syreintaget och ger styrka till hela kroppen. Vi använder oss utav step-bräda och jobbar mage,rygg och kondition!

Cirkelträning
Cirkelträning i gymmet där du själv bestämmer hur hårt du vill träna. Genom att jobba med både styrka och kondition i maskiner och med egen kroppsvikt kör vi igenom hela kroppen.

Core
Effektiv träning av de djupare mag- och ryggmusklerna. Du förbättrar din styrka, balans och uthållighet. Vi jobbar bara med egen kroppsvikt.

Core station
Stationsträning som passar alla. Vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp utav funktionella övningar, både med och utan redskap.

Spinning
Ett effektivt konditionspass med fartfylld musik. Cykel är individuell träning där du själv ställer in motståndet. Instruktören sätter karaktär på passet med hjälp av musik, känsla och bana.

Danceaerobic
Med dansinspirerade arobicsteg jobbar vi med kondition och koordination samtidigt. Ett effektiv och roligt sätt att träna!

Kettlebells
Tuff styrketräning med Kettlebells, vikter med handtag. Med maximal anspänning i hela kroppen övar du snabbt upp din uthållighet och styrka. Mycket kraft, expolisivitet och spänst!

S.P.Y.C
Styrka, Pilates, Yoga och Core i ett härligt jobbigt och funktionellt pass där hela kroppen får sig en genomkörare. S.P.Y.C + är ett längre pass med mer fokus på rörlighet.

Tabata/Intervall
Ett tufft intervallpass där du förbättrar både din uthållighet, styrka, kondition och explosivitet. Vi jobbar både med redskap och med egen kroppsvikt. Intervall/Tabata är ett pass för dig som gillar utmaningar!

Yoga
Övningar som stärker muskler och förbättrar rörlighet. Du får bättre koordination och ett bättre medvetande om kropp och själ. Passet är insprirerat av Hata, Yin och Kundaliniyoga.
- Poweryoga är ett lite tyngre pass med fokus på styrka och rörlighet.
- Kundaliniyoga är en kombination av rörelser med andnings-, avslappnings- och meditationstekniker. Passar dig som vill utveckla både kropp och sinne samt medveten närvaro.

Zumba
Vi dansar till rytmerna från bl.a. cumbia, salsa, samba och reggeaton. Med enkla danssteg skapas ett dynamiskt, spännande och effektivt sätt att träna. Ett roligt pass där du tränar kondition, koordination och förbränning.

Jakten på en sundare kropp.

Känner att jag inte tränar så mycket som jag skulle vilja, men samtidigt vill jag inte gå ut för hårt. Vi har trots allt bara tränat i snart 4 veckor och det är fortfarande lika kul som det var i början. Dock tycker jag inte att jag får några direkta resultat, att det syns. Men jag har fått höra av andra att de ser skillnad. Aja, man får ha lite tålamod :). Här kommer i alla fall veckans förväntade träning:


Topp hälsa.

 

Sitter och varvar ner efter ett svettigt spinningpass med dator, träningstidningar och en snus. Blev som sagt 55 min spinning idag och de kändes helt okej. Är mitt första sen vi köpte träningskortet och jag känner på mig att det kommer bli fler.

 

Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen efter en rätt kaloririk helg. Imorgon blir det S.P.Y.C som vanligt :).


Det "hårda" livet.

Om man vore Anette, va livet skulle va enkelt då. Hehe nä men skämt å sido, förstår inte hur kvinnan orkar göra så mycket. Känns som jag har 1000 saker att göra, tid till hälften och ork till en fjärdedel.

Just nu så syr jag vardagsrums gardiner, haklappar och ett lapptäcke, tränar flera dagar i veckan, håller på med Lindas julklapp, försöker hålla efter hemma bäst de går, umgås med vänner, äta, ta hand om Vanessa, hålla bloggen uppdaterad och som grädde på moset är jag inne i en sjuhelsickes läsperiod. Strukturerad? Nej, inte de minsta. Så allt blir typ lidande :P.

Men man får väl prioritera familjen och vännerna sen försöka hinna med det andra bäst de går.

Hujjeda mig för helgen förresten. Krister fyllde 24 hipp hurra och det blev fika, krogsväng och minst 1 kg tyngre på vågen. Nu måste jag komma tillbaka till träningen igen känner jag. Har varit lite svårt i helgen då jag haft så mycket att göra och ikväll hade jag ingen barnvakt, så jag få försöka ta nya tag i veckan. Får inte sabba det här nu!

Viktnedgång

Lite resultat då. Sedan jag började min viktnedgång för 6 veckor sedan (har tränat i 3 veckor) har jag gått ner 4,8 kg. Känns himla bra trots att jag hade hoppats på bättre resultat, men samtidigt så vet jag ju att det är bättre att gå ner sakta så håller kilona sig borta. Tycker de känns mer än de syns och de syns mer på kroppen än på vågen :P

I helgen blir det lite fika eftersom Krister fyller år och så ska vi ut å äta ikväll. Så gissar att jag kommer plussa lite på vågen, men de känns inte värst. Måste ju fira Krister, men man behöver ju inte äta 100 kakor för de.

Min nya älskling.

 

Äntligen har jag köpt mig en ny telefon. ÄLSKAR den verkligen! Blev en VIT Samsung Galaxy S2.


Så var veckan slut för den här gången.

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Va på gymmet med Jenny och Emma vid 2-tiden och tränade lite. Va ganska skönt då jag inte tränat sen i onsdags. David kom på besök också, men jag hann knappt se honom tyvärr.

Lite fikamys hemma hos Åsa med dem och familjen Jonsson/Lundström + Kim & Annica, och sedan supermumsig lax-middag hos Linda. Så skulle man kunna säga att dagen sammafattas.

Imorgon blir det introduktionstimme på gymmet med Jenny och sedan Core på kvällen med Anette och kanske Emma. Kommer bli super!

Min mobil har totalkrashat och är bortom all räddning så imorgon måste jag in på stan och köpa mig en ny. Suck. Känns väl kul men jag hade hoppats få ha kvar min gamla skrotiga ett tag till.

Hörs imorgon!

Random bilder.

Här kommer det lite bilder jag hittade på Göstas kamera.

Lillan 1 månadDopet


Sommar 2011


På traktorfärd.

Idag har de varit spännande värre för lilla skrutt. Är hemma hos farmor och farfar i Stensjön och har plockat upp årets skörd av potatis. Vanessa fick sitta med farfar i traktorn och de va typ kul en stund i alla fall :). Men nästa gång tar vi nog lite mer traktoranpassade kläder :P.
Hittade även en massa andra bilder på deras kamera. Typ från när Vanessa bara va en liten skrutt och från dopet som jag inte tror jag lagt ut några bilder från. Snart bär det av hemmåt. Då blir det att fira Peder som fyller år.

GRATTIS PEDER!


♥!

 

Min fina underbara tjej. Mamma älskar dig! ♥


Oooh ajajaj.

Aj, ooo, iiiih, smärta... Träningsvärken är outhärdlig idag. Körde ett pass S.P.Y.C i förrgår och jag vill typ dö idag. Det är en kamp att ta sig ur soffan och en ännu större att lyfta Vanessa. Men man ska inte klaga (ack och ve) för jag får ju snygga lår, rumpa och magmuskler men... aj :P.

Idag ska jag åka en sväng till Bureå och hälsa på Johanna. Har inte sett hennes lägenhet ännu som hon skaffa i typ... februari. Så mat i barnet, barn i bilen... wrooom. Gone.

Dreaming of you, and you, and you...

Haha jag ska typ inte se på tv :P Drömde en otroligt sjuk dröm som jag bara kommer ihåg små bitar av när jag vaknade. Såg Beta House igår och hade drömmar därefter :P Det var sex, onani, fylla, poliser och OTROLIGT snygga killar. Oh my god! Önskade vissa stunder att de va på riktigt ;).


Peppar för veckan.

Haha kanske skulle ha skaffat en enskiljd blogg för träningen, men de känns lite onödigt då det är så stor del av mitt liv just nu. Ni får dras me mina tråkiga träningsinlägg :). Hur som helst... Det kommer bli en helt underbar vecka det är jag övertygad om (peppar peppar). Är så taggad på träningen så jag går bara och längtar. Ikväll är nästa pass. Snygg kropp, piggare, gladare, friskare, here I come!

 


Planer.

Just nu kan jag inte leva utan min älskade almanacka som jag köpte på Maxi för ett tag sen. Träningar, tekvällar, födelsedagar och diverse aktiviteter behöver inte längre trängas i min skalle -puh-. Varför har jag inte skaffat en tidigare? :PRSS 2.0